Hirdetés 

Suzy: Nem tudom elképzelni az életemet mulatás nélkül! – videó

Az egyik legnépszerűbb hazai mulatós énekesnő Suzy egy vadonatúj dallal rukkolt elő pár napja.  


Suzy ezúttal a gyermekéhez, Zsuzsikához szól a legújabb dalában. (Fotó: TV2)

Első hallásra meglepetésként érheti a hallgatót, hogy a dal közel sem mulatós, hiszen egy reggae stílusú újdonsággal lepte meg rajongóit az énekesnő. Mint kiderült, ez sem volt véletlen.

A dalt minden szempontból különlegesnek álmodtuk meg. A kislányomhoz, Zsuzsikához szól a dal, de biztos vagyok benne, hogy minden édesanya magáénak érzi majd ezt a különlegességet, hiszen az igazi anyai érzésekről, a gyermekünk iránti örök szeretetről szól. Amikor Zsuzsika meghallgatta, elsírta magát. Érezte, miről szól és tudta, hogy ez a dal az Övé. – mondta az énekesnő, aki arról is beszélt, miért próbált ki új stílust, amiben még eddig nem énekelt. – A dal stílusa reggae és azért próbáltuk ki ezt is, mert semmiképp sem szeretnék elkoptatott énekesnő lenni, aki csak egy területen próbálja ki magát. Ez most kimozdított a komfortzónámból, de nagyon jól érzem magam ezen a területen is. – mondta Suzy, aki megnyugtatta rajongóit, hogy ezek a kitérők csak alkalmi állomások a zenei pályáján.

Kis Suzy sírt, amikor először meghallotta anyukája új dalát. (Fotó: Királyvári Zsuzsanna)

-Akik engem ismernek, azok tudják: Suzy imád mulatni, mitöbb enélkül nem is tudom elképzelni az életemet. Felénekeltem már a legújabb mulatós dalomat, ami hamarosan megjelenik. Szépen haladnak az album munkálatai, amelyen a “popzenei kirándulások” mellett természetesen elsősorban mulatós dalok lesznek. – mondta a 2016-ban az  “Év Mulatós Énekesnője” kategóriában Arany Hangjegy – díjjal kitüntetett énekesnő.

HALLGASD MEG SUZY ÚJ DALÁT ITT!

kiemelt kép: YouTube


Hirdetés 

%d bloggers like this: