Hirdetés 

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvője

Az utóbbi időben hatalmas médiafigyelmet váltott ki Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea szereleme, akik hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket. A különböző cikkek alatt megjelenő kommentek számából nagyon úgy tűnik, valamiért sokakat érdekel az új álompár közös élete.

Magyarország leggazdagabb embere és a csinos műsorvezető már együtt élnek, hamarosan pedig egybekelnek; az esküvő egy egész országot tart lázban. A Story magazin most összegyűjtötte az eddig megjelent információkat – köztük a Blikk infóit is – arról, milyen hírek terjednek a leendő esküvőről, ami talán már meg is volt…

Az első hírek:

Május végén az volt az információ, hogy a pár a Tihanyi-félszigeten, a Belső-tó közelében található – Mészáros érdekeltségébe tartozó – rendezvényházban házasodik össze. Bár eleinte százhúsz fős násznépről és titoktartással egybekötött meghívóról szólt a fáma, más sajtóértesülések csupán egy szűkkörű ceremóniáról szóltak.

Egyes források azt rebesgették, hogy Mészáros és Várkonyi már szilveszterkor, a Maldív-szigeteki kiránduláson örök hűséget fogadtak egymásnak.


Mindenesetre az üzletember és kedvese nem beszélnek az esküvőről nyilvánosság előtt, a tudatos titkolózás pedig tovább fokozza az érdeklődést és pletykákat.

Új találgatások:

A Story magazin szerint Várkonyi egy dominikai esküvőszervező céget kezdett el követni a közösségi oldalán, így könnyen lehet, hogy választásuk a Karib-tenger fehér homokos partjára, vagy épp egy hatalmas yachtra esett. A lap olyan pletykákról is ír, miszerint a család nemcsak egy, hanem két lagzit is megül a közeljövőben: szeptember elején a milliárdos üzletember egyik csemetéje házasodhat meg Felcsúton, majd Andi és Lőrinc esküvőjére a hónap második felében, Tihanyban kerülhet sor.

Andi állítólag inkább elegánsan visszafogott környezetre vágyik, mintsem túlzottan hivalkodóra. A menyasszony állítólag már esküvői ruhájának tervezőjét is kiválasztotta: ragaszkodik ahhoz, hogy Merő Péter ruhakölteményét viselje élete legnagyobb napján.
Blikk

kiemelt kép: Bors


Hirdetés 

%d bloggers like this: