Hirdetés 

Amint arról már a Reflektor is beszámolt, Suzyt a vasárnapi Házibuli Attilával című műsorban lepte meg kislánya, Suzyka az egyik dal közben. 

A nem mindennapi produkcióra az egész ország felkapta a fejét, hiszen Suzy először énekelt duettet kislányával, amely egy nem tervezett produkció volt. A dal felkerült az internetre is, amelyre kevesebb, mint 24 óra alatt több, mint hatvanezren kattintottak rá.

– Ott, abban a minutumban alig bírtam megállni, hogy ne bőgjem el magam, hihetetlen pillanat volt! Nem tudtam arról, mire készül, összebeszélt a többiekkel – nevetett az énekesnő. Kislánya, Zsuzsika így akarta jelezni, bármi is történik körülöttük, bármennyire nehéz időszak volt számukra, hogy a szülei két évvel ezelőtt elváltak, rá mindig számíthat az anyukája.

Suzy és Suzyka a hétfői Reggeli vendége volt az RTL Klubon, ahol a meglepetésről, kettejük kapcsolatáról kérdezték őket a műsorvezetők. –Nagyon jó érzés volt a színpadon Anyának énekelni, mert ő is mindig meglep valamivel engem és úgy éreztem, hogy én is meg szeretném lepni őt. – mondta Suzyka a különleges fellépéssel kapcsolatban.

Mi leszel, ha nagy leszel?

Járai Máté és Miller Dávid rákérdeztek arra is, hogy a kislány is a zenei pályát választja -e? – Nekem is nagyon tetszik az énekes pálya, de én nem szeretnék énekesnő, hanem stewardess szeretnék lenni. – mondta Suzyka, amely hivatás azért is különösen tetszik neki, mert légi utaskísérőként bejárhatja az egész világot. Édesanyja Suzy mindenesetre addig sem tartja kizártnak, hogy készülhet a közeljövőben olyan dal, amelyben nem csak meglepetés okán énekelnek együtt. 

NÉZD MEG A TELJES BESZÉLGETÉST ITT!


Megható pillanatok a Muzsika Tv Házibuli című másorában: Suzyka meglepte anyukáját és együtt énekeltek (Fotó: Csányi István / Strong Record)

kiemelt kép: RTL Klub / Reggeli


Hirdetés