Hirdetés 

Schobert Norbi és családja mostanában naponta többször kerül a figyelő szemek epicentrumába.

Először Schobert Lara történelem érettségin való bukása borzolta a kedélyeket, majd feltűnt egy fiatalember, aki azt állította, hogy a Schobert Norbiékat közel egy évtizede alázó “A nagy Norbiréka biznisz” nevű Facebook-oldal mögött egy másik ismert és köztiszteletben álló fitneszedző, Béres Alexandra áll. És ezt bizonyítani is tudja.

Azóta áll a bál, Norbi és Alexandra is feljelentést tett a rendőrségen, igaz utóbbi azt is kijelentette, hogy Norbival ellentétben ő nem a médiában szeretné rendezni ezt az ügyet, amellyel kapcsolatban felháborítónak tartja még a feltételezést is, nemhogy a konkrét vádakat. 


Pénteken aztán jött a feketeleves, beszállt a buliba Bíró Ica is, aki kitálalt Norbiról és tiszta vizet öntött a pohárba azzal kapcsolatban, hogy Bíró Ica fénykorában Norbi állt a videófelvételek mögött, és gyakorlatilag ez indította el az ő karrierjét.  Bíró Ica ezt írta a nyílt levélben Norbinak:

A forgatás után,  több média helyre,újságok, Tv..stb  beajánlottam ,és vittem  magammal (Norbit) az aerobikos fellépésekre is  pl;  a BNV re is ,….Bizony, így indult a karrierje!! Mondjuk,  köszönetet sosem kaptam érte,annál  inkább ,fúrást,útálkozást  és ledegradalás volt a “hálája”.

A nyílt levélre megérkezett ugyanilyen formában Schobert Norbi válasza is, aki méltatlannak tartja az irányába tett támadást különösen úgy, hogy nem is tartózkodik a kontinensen.

Kedves Ica, kedves Alexandra! Nincs a fókuszom senkin sem. Annyira nem esik jól a lejárató kampány, főleg hogy kontinensen sem vagyok. Szemtől szembe kell valakinek beolvasni, nem üzengetni kell.

-kezdte a levelet a fitneszguru, majd folytatta az ő szemszögéből látott valósággal:

Kedves Ica! Soha nem mondtam semmi degradálót rólad és a hegylakós beszélgetés nem történt meg. A koreográfusod voltam. Nem Te kértél fel, hanem Trunkos András. Nem is tárgyaltunk soha. A színpad előtt, a kamerák alatt tornáztam, úgy követted a ritmust és a gyakorlatot. Mert még a mai napig nem találod a zenei 1-et, vagy a 4×8-at. Ez se baj! Én se tudok énekelni. Én büszkén és nem degradálóan írtam erről. De azzal kiállni, hogy a karrierem Neked köszönhetem? Persze elolvasták a stáblistát az emberek a kazettádon és engem választottak? Elmondom a karrierem minek köszönhetem. A rengeteg fellépésnek, amivel jártam az országot. Gajdos Tamásnak, aki behívott az induló Tv2-be és akkora sikert aratott a reggeli tornám élőben, hogy saját műsort kaptam, amit önerőből finanszíroztam. Így lett az Aerobik Norbival 1998-ban. Aztán megalkottam a Duci Tréninget, majd Pesuth Ritával a Fitness Kickboxot. Ezek voltak a legsikeresebb hazai fitnesz videók. Béres Alexandra, Változz velem c. első videójának is az ötletgazdája, kivitelezője és a producere voltam. Tényleg nagy ellenség vagyok.

kiemelt kép: 24.hu


Hirdetés