Hirdetés 

Amint azt a Reflektoronline elsőként megírta, az internet hírhedt sztárját, Varga Irént több, mint egy éven keresztül egy fiatalember, Kaszás Imre menedzselte, aki az ismeretlenség homályából előtörve azt ígérte, szépen sorban mindent kitálal a közös munkáról kollégáival és Irénnel.

Kaszás Imre először a TitkTokon tett közzé egy videót, amiben felfedte a titkot személyével kapcsolatban: ő menedzselte az interneten milliókat megbotránkoztató hol éneklő, hol főző, hol reality show – szereplő Varga Irént. Folytatást ígért, amelyben Varga Irén sztáréletének minden apró részletéről lerántja a leplet.

A második videó

Nos, úgy tűnik a volt menedzser teljesíti is az ígéretét, hiszen megjelent a második videó, amelyben elmondta hogy ő Varga Irénke “zenei karrierjét” egyengette, amellyel a netceleb tavaly év végén már szépen keresett.

Irén egymillió forintot keresett novemberben és egymillió forintot decemberben a fellépéseiből. Ezen felül százezer forintot költöttünk minden hónapban a taxijára.

-mondta a volt menedzser, aki beszélt arról is, hogy kollégája készítette a videós projekteket, amelyekből Irén szintén egy átlagos havi jövedelemnek megfelelő összeget keresett.


Hangsúlyozta, hogy a híresztelésekkel ellentétben ők nem húzták le Irént, mitőbb ez mind csak az ő érdekében történt. Azt is elmondta a videóban, hogy Varga Irén nagy lábon élt, két kézzel szórta a pént. Mint az exmenedzser mondta: Irén a keresetét

ruhákra, hajra és sminkre költötte.

Várjuk a folytatást!

@thekaszasimre

Hamarosan jön a folytatás!IG:thekaszasimre #foryou #fyp #nekedbelegyen #foryoupage #nekedbee

♬ Get You The Moon – Kina

kiemelt kép: YouTube


Hirdetés