Hirdetés 

Amint azt már a Reflektoronline megírta, Varga Irén visszavonul és eldobva művésznevét civil életet élne.

Az ügy előzményeiként említendő, hogy a semmiből előbukkant Irén volt menedzsere, aki minden részletre kiterjedő leleplezést ígért a közös munkájáról Irénkével. 

Ezt egy többrészes videósorozatban el is kezdte, rögtön a másodikban felfedte azt, hogy Irénke milyen körülmények között keresett milliókat és a pénzt mire költötte.

Irén egymillió forintot keresett novemberben és egymillió forintot decemberben a fellépéseiből. Ezen felül százezer forintot költöttünk minden hónapban a taxijára.

-mondta ebben Kaszás Imre.

@thekaszasimre

Hamarosan jön a folytatás!IG:thekaszasimre #foryou #fyp #nekedbelegyen #foryoupage #nekedbee

♬ Get You The Moon – Kina

Erre aztán Varga Irénnek se kellett több, felpaprikázott hangulatú videóban reagált egykori menedzsere vádjaira.

“Se százat, se százötvenet nem adtál.. Úgy volt meg a száz, vagy százon fölül, ha több fellépésem volt, mert töredéket adtál csak… Azt kellett elfogadnom, amit nyújtottál, amit te mondtál. Parancsolgattál és keménykedtél velem, kiabáltál velem, hogy örüljek, hogy ennyit kapok. Úgy viselkedtél velem, mint egy utolsó senkivel… Mert ki, ha te nem vagy? Ki vagy te? Egy 40 éves asszonnyal a 20 éves fejeddel emberkedsz?”

– vetette oda Varga Irén.

 

@mahianaroszallo

ezekre agyal valaszt x ileto #mahianaroszallo #vargairen #enekesno #irenke #borovitabariola #vargairenszelina #kata

♬ original sound – jónás lászlonè

Ezek után emelte a tétet Varga Irén, ugyanis támadólag lépett fel, mondván, az egykori menedzsere – aki most már nem tudjuk, az-e vagy se – bizonyítsa be papírokkal és csekkekkel, hogy mennyi pénzt kapott.

„Bizonyítsad be papírokkal, csekkekkel, hogy én igenis annyit kaptam! 

Nevetséges összegeket kaptam, kiszúrtátok a szemem 40-60 ezer forinttal egy fellépés után! Amikor elértem az árat, amiről beszéltem, megmondtam, hogy elszámoltam vele. Utána nem voltak fellépéseim nekem. Karácsony, újév, szilveszterkor itthon voltam, azelőtt volt fellépésem, meg jóval utána, de karácsonykor, újévkor, szilveszterkor nem kért senki engem! Bizonyítékom van rá!”

@mahianaroszallo

jelojetek jutasatok el hoza bizonyicsa be #mahianaroszallo #vargairen #enekesno #irenke #vargairenszelina

♬ original sound – jónás lászlonè

kiemelt kép: Blikk

/p>