Hirdetés 

Molnár Gusztáv végre rászánta magát, hogy ismét bevonuljon az elvonóra. A Drága örökösök színésze az utóbbi időszakban teljesen lecsúszott, az alkohol rabja lett – írta a Blikk.

Harminc kilót fogyott, nincs étvágya és lelkileg is padlóra került a színész, aki olyan mélyre csúszott az utóbbi hetekben, hogy egyik reggel maga is megijedt, ugyanis a delirium tremens tüneteit vélte felfedezni magán.

 Egyik hajnalban úgy ébredtem, hogy artikulátlan hangokat adok ki, és kontrollálhatatlanul remegek. A remegés folyamatossá vált, mint ahogyan a hányinger és a verejtékezés is. Ettől már tényleg nagyon megijedtem, mert hiába határoztam el, hogy egyedül leteszem a piát, be kell látnom, hogy ez nem fog menni. Az elvonási tünetek túl erősek – mesélte a Blikknek kétségbeesetten a színész, aki úgy döntött, ismét megpróbálkozik az elvonóval. – Nem akarok az a színész lenni, aki 35 évesen halálra itta magát. Mert tudom, hogy haldoklom! Ha ezt a lépést most nem teszem meg, akkor ezt nem fogom túlélni – tette hozzá megtörten a színész.

Blikk

EZ IS ÉRDEKES!

Jolly szerint Zoltán Erikának ezt nem kellene erőltetni – videó


Hirdetés