Hirdetés 

Szintet lépett Kulcsár Edina és G.w.M. kapcsolata!

Többször felröppent már a hír arról, hogy az egykori szépségkirálynő babát vár a népszerű rappertől, azonban Edina ezt akkor mindig cáfolta, ám jelezte: mindenképp szeretnének közös kisbabát szerelmével.

„Nagyon szeretjük egymást, és azt gondolom, ha két ember ennyire szereti egymást, akkor mindent szeretnének megvalósítani az életben. Igen, tervezünk gyermeket is” – írta a modell a közösségi oldalán a követők kérdésére a babahelyzettel kapcsolatban.

A családjához közelálló informátorunk elmondta: – Úgy tudom, Edina a Dancing with the Stars kezdetén még nem tudott róla, hogy áldott állapotban van , azonban az egyik próbán rosszul lett, így fordult orvoshoz. Kiderült hogy terhes, így a műsorban már nem is fog részt venni. – mondta a Reflektoronline informátora.

UPDATE: Edina a közösségi oldalán megerősítette a hírt, miszerint babát vár.

A hír igaz!🥰 Kisbabát várunk🤗
Nem szerettük volna még nagydobra verni az örömünket, mert nagyon az elején vagyunk még, de a Dancing with the stars miatt, muszáj volt napvilágra hozni a várandósságom, hiszen így nem folytatom a felkészülést. Egy picit sajnálom, hogy nem tudok részt venni ebben a csodás produkcióban, de semmi nem lehet fontosabb most annál, hogy a lehető legjobban óvjam magam/magunk.😊🙏

-írta posztjában Edina.

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Mi történhetett? Rosszul lett Kulcsár Edina!

 

/p>