Hirdetés 

Instagramon tette közzé Andor, hogy lezárult egy korszak az életében, véget ért a párkapcsolata.

Az egykori politkust megkereste a Bors, Schmuck pedig elmondta, hogy egy kapcsolat vége mindig szomorú, de ennek ellenére nem csügged, optimistán néz a jövőbe. Az oka is megvan rá, hiszen egyszer kapott egy olyan jóslatot, amely pont a mostani időszakra vonatkozik: 

– Egyszer egy jósnő azt mondta nekem, hogy 2022 lesz az az év, amikor megtalálom majd életem szerelmét. Megkezdtem újra a szingli létemet, de egy biztos; abbahagyom a barátnő keresést. Itt az idő, hogy teljes erőmmel a feleségkeresésbe fogjak. A harmadik feleségem lesz a remény diadala a tapasztalatok felett. Most, hogy végigszámolom, még szerencsére van bő 4 hónapom, hogy rám találjon a beígért igaz szerelem. 

Tudom, hogy nem tűnik soknak, de már most is kérők tömkelege tart igényt rám

-mondta a lapnak Andor, aki a létező összes társkereső oldalra felregisztrált már.

 Felregisztráltam a Tinderre, a Badoo-ra, szóval mindenki számára nyitva áll a lehetőség. Nagyon nagy a válogatás a részemről, mert szeretném megtalálni a társamat, és úgy érzem, nem tehetem meg azt, hogy csak a semmiből kiragadok egy valakit. Hiszek abban, hogy most tényleg sikerülni fog megtalálni az élet nagy szerelmétnyilatkozta a Borsnak a celeb.

kiemelt kép: 24.hu

EZ IS ÉRDEKES!

Jolly szerint Zoltán Erikának ezt nem kellene erőltetni – videó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading