Hirdetés 

A mindig energikus és vidám színész nem érzi, hogy pihennie kéne. Imádja a munkáját, így gyakran jár be a stúdióba és bármilyen felkérésnek örömmel tesz eleget.

Forgács Gábor igyekszik minden pillanatot boldogan megélni, hogy elégedetten térjen haza. A nyáron is rengeteget dolgozott, de nem érzi, hogy pihenni kéne. Szerencsére akadt is bőven mit csinálnia, két hangoskönyv és rengeteg kisebb-nagyobb szinkronszerep miatt szinte folyton a stúdióban volt.

– Jól érzem magam! Munkám is van bőven, ma két szinkronom volt betervezve, éppen most megyek a következő munkámhoz – mesélte lapunknak örömködve Forgács Gábor.

Végigdolgoztam a nyarat, ami fontos volt nekem, nem csak anyagilag, de a munka miatt is. Imádom a munkámat és nem érzem, hogy szükségem lenne a pihenésre

– mondta nevetve.

Forgács Gábor úgy véli, nem szabad bánkódnunk a mindennapokban, mindig meg kell találni az értelmét annak, hogy örüljünk.

Minden napért hálás vagyok, ez az életfilozófiám is.

– A pillanatnak kell örülni, és olyan élményeket szerezni, amik értékesebbé teszik a jelent. Persze én is gondolkodom előre, de úgy hajtom le a fejemet, hogy ma is egy jó és értékes nap van mögöttem. Örömmel tölt el, ha valaki azért hív fel, mert szükség van rám és nem csak azért, mert kell – fűzte hozzá a színész.

Bors

kiemelt kép: nlc

EZ IS ÉRDEKES!

Csocsesz dalba foglalta bánatát: emlékdalt írt feleségének – videó


Hirdetés