Hirdetés 

A nagy mulattató napokban jelentette meg felesége, a koronavírusban tragikus hirtelemnséggel elhunyt Gyöngyike emlékére írt szomorú hangvételű dalát.

A rajongók bíztak benne, hogy a népszerű mulatóssztár élete gyorsan egyenesbe kerül és így is lett: nemrég rá talált a boldogság. Angélával a korkülönbség sem jelentett problémát, a barátságból gyorsan szerelem lett, pillanatok alatt egy hullámhosszra kerültek,  azonban júliusban még szó sem volt az összeköltözésről.

Most viszont a pár szintet lépett: a Borsnak jelentette be Csocsesz, hogy már egy háztartásban él szerelmével, Angélával!

Angival már együtt élünk. Tulajdonképpen éjjel-nappal együtt vagyunk amikor a munkája engedi, hétvégén pedig jön velem a bulikba

– kezdte boldogan a lapnak Csocsesz.


Csocsesz és szerelme összeköltöztek! (Fotó: Bors)
A zenész otthonában minden a régi, most kiegészült a lakás az Angival közös fotókkal

Csocsesz otthonában semmi nem változott, a bútorok, képek és a berendezések a mai napig úgy vannak a házban, ahogy akkor volt, mikor szeretett felesége még élt.

Csocsesz viszont kénytelen hozzászokni a kapcsolat adta új életvitelhez, hiszen szerelme korán indul munkába.

– Mindig mondom, hogy ő egy igazi angyal, semmi nem változott. Új munkahelyen dolgozik, ezért minden reggel fél hatkor kel. Ilyenkor én is ébredek vele, ha akarok, ha nem, mert ő már korán reggel csicsereg – fűzte hozzá kedvesen.

Minden kint van, a közös családi fotók a gyerekekkel, amiket Gyöngyi kirakott, Angi pedig odakerült a képek mellé. 

Semmi probléma nincs ebből, ő nem féltékenykedik, én pedig ügyelek arra, hogy meglegyenek az arányok. Nem tüntettem el ezeket, persze nincs telerakva a falam emlékképekkel, de a családi fotók továbbra is kint maradtak. Nem is akarok hozzányúlni és nem is került szóba – mondta őszintén Csocsesz, s hozzátette, nincs is miért aggódnia, ráadásul a lányai is nagyon megkedvelték Angit.

A házban minden a régi, most kiegészült Angéla fotóival (Fotó: Bors)

Reflektoronline / Bors

kiemelt kép: csocsesz.hu

EZ IS ÉRDEKES!

Csocsesz az új szerelemről: „Sokakat zavar az, hogy mi jól érezzük magunkat” – videó

 

 

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading