Hirdetés 

Új előzetes jött az élőszereplő Pinokkióhoz.

Szeptember 8-án debütál a Disney+-on az élőszereplős Pinokkió, amit a legendás rendező, Robert Zemeckis írt és rendezett. A legújabb, élőszereplős köntösben újrakreált Disney-klasszikushoz nemrég egy új előzetes érkezett, amiből kiderül, hogy az új verzió mindenben ugyanazt fogja nyújtani, mint az 1940-es rajzfilm, de talán még sem lesz egy Az Oroszlánkirály-hoz hasonló kopimunka, ami kockáról kockára újrázza az eredeti mesét.

Persze ez a produkció is hátrányból indul, hiszen sokan már akkor kiverték a balhét, mikor kiderült, hogy a kék tündért egy színesbőrű, kopasz színésznő, Cynthia Erivo fogja játszani, aztán az első előzetesben történő felbukkanása egyenesen sokkolta a rajongókat. Többen már akkor kijelentették, hogy biztos nem fogják megnézni ezt a filmet, amivel véleményük szerint a Disney ismét megerőszakolta az egyik legnépszerűbb alapművét.

„Mi ez a feka, kopasz tündér b*szki?!” – gyűlöletcunami zúdult az élőszereplős Pinokkióra

Való igaz, hogy az élőszereplős Pinokkió előtt mi is szkeptikusan állunk, de ha másért nem, legalább a Vissza a jövőbe-trilógia, a Számkivetett, Forrest Gump, és a Polar expressz rendezője, Robert Zemeckis, illetve Tom Hanks Gepettója miatt mindenképpen adunk neki egy esélyt, hiszen amihez eddig ők együtt a nevüket adták, abból sosem sült ki rossz.

A Pinokkió teljesen el fogja kerülni a mozikat, csak a Disney+-on lesz majd elérhető szeptember 8-tól.

Promotions.hu

EZ IS ÉRDEKES!

Harry Potter és Draco Melfoy is ott volt a Dumbledore titkai premierjén – galéria


Hirdetés