Hirdetés 

Nem épp egyformán emlékszik vissza az együtt töltött időkre és házasságuk válságára Kozso és volt felesége.

Az Ámokfutók frontembere öt évig volt házas a Zenebutik énekesnőjével, Kádár Mónikával. Szerelmükből egy kislányuk is született: Amanda. Különválásuk azonban nem zajlott zökkenőmentesen, ráadásul mindketten nagyon másképp emlékeznek az akkor történtekről – írja a Femina.

Kádár Mónika korábban annak adott hangot, közvetlenül a házasságkötésük után romlott meg a kapcsolatuk Kozsóval, méghozzá azért már nem volt elérhetetlen a zenész számára.

„Én nem a mostani Kozsóhoz mentem feleségül. Hittem a házasság szentségében, mivel a mi családunkban ismeretlen a válás, aztán jött az ébredés. Azután romlott meg az életünk, hogy összeházasodtunk. Már nem voltam Kozsónak elérhetetlen… Végül 23 évesen elváltam, és nem bántam meg, jól döntöttem! A lányom sem sínylette meg, hisz addig sem látta túl sokszor az apját”

– nyilatkozta az énekesnő.

Ennek nagyjából a szöges ellentét vallotta az énekes. Kozso korábban Joshi Bharát műsorában nyílt meg a válása kapcsán. Akkor azt állította: nagyon megsebezte, hogy épp a legjobb barátja kezdett el udvarolni a feleségének.

„Rájöttem arra, hogy a legjobb barátom már egy évvel korábban is hajtott a nőmre, csak akkor nem vettem ezt észre, de aztán együtt láttam őket. Ez egy nagyon komoly történet. Nehéz volt túlélnem, pláne azért, mert utána még három évig neveltem a kislányomat, én pelenkáztam, és ezen a korszakon is velem együtt lett túl, mert az anyja lesokkolódott, és nem tudott úgy foglalkozni vele, ahogyan akkor kellett volna” 

– hangzott el Kozso véleménye a műsorban.

A korábbi heves nézeteltéréstől eltekintve ma már Kozso és Mónika békében élnek, lányuk, Amanda pedig már harmincéves, egyedülálló nővé érett.

Bors

EZ IS ÉRDEKES!

Kozso lánya Amerikában futott be karriert!


Hirdetés