Hirdetés 

Amint arról már beszámoltunk, az egyik balatonfüredi szórakozóhely előtt komoly konfliktusba keveredett Gáspár Laci és egy biztonsági őr, valamint a személyzet több tagja is. Az esetről egy videó is felkerült a netre, azonban teljesen tiszta képet a miértekről mindeddig nem kaptunk.

Az egyik olvasónk a jelen lévő biztonsági őr egyik ismerőse, így megosztotta velünk a történet előzményét kommentben:

A biztonsági őr elmondta,hogy Gáspár Laci nagyon illuminált állapotban volt és zárás után nem volt hajlandó elhagyni a szórakozóhelyet,még inni akart. Nem engedték vissza őt sem,ugyan úgy,mint a többi embert sem. Aztán, az egyik fiatal biztonsági őr nem bírta tovább a szitkozódásokat és odaszólt a hőbőrgő Gáspár Lacinak , hogy ” ki a fa…omat érdekel,hogy te a Gáspár Laci vagy? Akkor sem mész vissza!…”

Szerdán reggel Balázsék élő rádióadásban hívták fel őt, hogy maga Laci mondhassa el, mi is történt pontosan.

Mint kiderült, a múlt szombati konfliktus kiváltó oka az volt, hogy az énekes nem vette észre, hogy a szórakozóhely zárni készül, a személyzet pedig meglehetősen illetlen módon tudatta ezt vele.

„Ültünk a pultnál, nagyon jól éreztük magunkat, és nem vettem észre, hogy már négy óra van, vagy fél öt… nem tudom pontosan,mikor zár az a hely. Nekünk nem lett szólva, hogy mikor zárnak, nem tudtuk, nem néztünk körül. Sötét van bent, nem látszódott, hogy hajnalodik. Az egyik pillanatról a másikra, ahogy kértük ki az italokat, a pultos srác olyat szólt, hogy nem akartam elhinni. Valami olyasmit, hogy ‘takarodjatok innen most már’… nagyon durván” – mesélte Laci, hozzátéve: nem hagyta magát, számon kérte a pultost, amiből akkora vita kerekedett, hogy dulakodni kezdtek, sőt, a feleségét is meglökték.

Akkor aztán tényleg elborult az agyam: mondtam, hogy ‘akkor dobjál ki, fogjál meg és verjél meg!’ És mondta, hogy meg fog verni

– fogalmazott.

Végül kint, a szórakozóhely előtt folytatták tovább a vitát. Itt készült a videó is, amelyről elmondta, hogy nem indított élő videót, csupán azért vette elő a telefont, hogy védekezzen. Azonban felvételt készített az esetről, amelyet az ügyvédjével is megosztott.

Reflektoronline / Blikk

kiemelt kép: Focuspoint

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! Titokzatos üzletember rabolta el Kiszel Tünde szívét


Hirdetés