Hirdetés 

A balatonfüredi bár reagált Gáspár Laci minősíthetetlen viselkedésére. A Borsnak elmondta a szórakozóhely szóvivője, hogy amit a zsűritag Balázséknál mesélt az esetről, eléggé hiányos, így ők is elmondták a saját verziójukat a helyszínen történekről – írta meg a Bors.

A balatonfüredi szórakozóhely az alábbiakat mondta el a napilapnak:

– Szórakozóhelyünk mint mindig, szombaton is 4-kor zárt. Nem Gáspár úr az első, aki ezt nehezményezi a vendégeink közül, de mondhatni eddig ő kezelte legrosszabbul ezt a helyzetet. Szokás szerint megkértük a még bent maradt vendégeket, legyenek kedvesek távozni – kezdte lapunknak a bár szóvivője, és innentől vált érdekessé a dolog. – Laci nem akart menni még a feleségével, és úgy emlékszem, 1-2 emberrel a pultnál ülve elengedte a füle mellett a kérést. A pultos fiú még háromszor megkérte, mire ő felcsattant és elkezdte kioktatni, hogy a pult belső oldalán neki mi a dolga és mit is képzel magáról… A felesége végig mondta neki, hogy menjenek, próbálta elrángatni. Erre kétszer is úgy meglökte, hogy azt hittük elvágódik, úgyhogy a rádióban említett lila foltok a karján azok magától Lacitól vannak. Niki már annyira ki volt rá, hogy azt kiabálta; „én Isten lánya vagyok, te nem beszélhetsz így velem” – tette hozzá, majd elmondta, hogy is került sor Laci származásának firtatására.

Elhatárolódnak mindenféle rasszizmustól

– A személyzet pakolt, szedte a poharakat, nem is foglalkoztak volna már vele, mert annyira kellemetlen volt az egész, de Laci csak folytatta, mocskolódott tovább. Kevésbé hallatszik a videón, de mielőtt a kolléganő a származását firtatta volna, ott egy „leszbikus k*rva” kipattant a szájából…Itt megjegyezném, mindenféle rasszizmustól elhatárolódunk. Nyilván ilyen stílusra a válasz is hasonló volt, de

kénytelen volt a porta és a személyzet is az ő szintjére süllyedni, mivel a szép szóból nem értett

– nyilatkozta lapunknak a bár szóvivője.

MI IS TÖRTÉNT? NÉZD MEG ITT A VIDEÓT IS!

Hatalmas balhé! Videón, amint Gáspár Laci egy társaság közepén ordítva liveol az Instán: “350 ezer ember néz, most mondjad!”

kiemelt kép: Bors


Hirdetés