Hirdetés 

Ismét rátalált a szerelem a naptárdívára, az elmúlt évek tapasztalatai alapján azonban most úgy döntött, nem kürtöli világgá udvarlója kilétét.

A naptárdíva az Instagramon harangozta be a szereplését egy nagyszerű fotó és a FaceApp segítségével. Tünde egyébként az élő képen sem panaszkodhat a megjelenésére, hiszen korához képest nagyon jól tartja magát, de az Instás fotók minden visznek, mint a Való Világ győztesei.

Nos, Tünde meg is érkezett a műsorba, csodálatos pillanatok tanúi lehettünk és a hihetetlen erejű  szeretetteljes fogadtatás, valamint a sok puszi után még az is kiderült, hogy Járai Máté és Tünde ezer éve ismerik egymást, de csak most találkoztak először. A mindent elsöprő kisugárzása a naptárdívának nem volt véletlen, hiszen a műsorban elmondta, hogy végre boldog és nagyon jól érzi magát a bőrében. Bár párjáról csak óvatosan mesélt, a titokzatos férfi erényeit azért felsorolta a műsorvezetőknek:

sármos, elegáns, kedves, udvarias, romantikus.

Azt is elárulta, hogy a férfi hozzá hasonlóan nagyon szereti a klasszikus zenét, szabadidejükben pedig kirándulni szoktak és színházba járnak.

Bár a környezetében többen kipróbálták az online társkeresését, a naptárdíva a személyes ismerkedés híve, spontán találkozott jelenlegi lovagjával is. Szerinte a mai világban már nagyon nehéz így ismerkedni, mert

már nincs az, mint régebben, hogy akár az utcán is leszólították a lányt.

A Reggeliben arról is mesélt, hogy készül a 2023-as naptára, a képek már készen is vannak, így a díva 22. kalendáriumát hamarosan el is kezdik nyomtatni.  

rtl.hu
EZ IS ÉRDEKES!

Maradhat Gáspár Laci az X Faktor mentora?


Hirdetés