Hirdetés 

Ahol kettőnek van hely, ott elfér több is, ezt Tilla is így gondolja.

Till Attila eddig is szerette az állatokat, ám mióta gazdi, el sem tudja képzelni az életét négylábú barátai nélkül. Sőt, a műsorvezető eldöntötte, hogy örökbe fogad. Ugyan még nem találta ki a részleteket, de abban biztos, hogy lesz testvére Dubinak és Pityunak.

„Dubi  egyke, szóval biztosan szeretnék majd örökbe fogadni. Mindegy, hogy milyen fajtát, a lényeg, hogy jobb, ha több kutya van a háznál. Dubi már két és fél éves, nagyon össze vagyunk nőve, de a lelki szemeim előtt 3 kutyát és három macskát látok, amiből eddig kettő van meg: a Dubi meg a Pityu” – kezdte lelkesen Tilla, aki naponta két órát sétál kutyusával és nem bánná, ha a közeljövőben egyszerre többen rónák együtt a köröket.

„Teljesen átmentem állatbarátba, ha lehetne, egy állatkertben szeretnék lakni. A kutyák és macskák mellett, el tudnék képzelni egy nagy papagájt is, ami  a vállamon ül és jókat dumálunk. Persze az is kérdés, hogy kijönnének-e vele a többiek  Mindez még a jövő zenéje, de az biztos, hogy lesznek még új barátok a háznál” 

– fejezte be a Sztárban sztár leszek! műsorvezetője.


Fotó: TV2

Ripost

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Berki Krisztián édesanyja újra beleszállt Berki Mazsiba: “Pokollá tette a fiam életét az utolsó két évben”

/p>