Hirdetés 

Rubint Réka és Andrei Mangra gőzerővel készülnek a harmadik szezonra, ami lehetséges, hogy felül fogja múlni az első kettőt, bár igen magasan van a léc.

Réka szereplése garancia lehet erre, és noha vannak, akik abban bíznak, hogy hamar kiesik, messze reálisabb, hogy akár a döntőig is eljuthat Tóth Andi korábbi táncpartnerének oldalán, aki imád együtt dolgozni Schobert Norbi feleségével.

Réka a TV2-nek adott interjújában elárulta, kölcsönösen biztatják egymást, és büszke a profi táncosra, mert csuklóból megcsinálta a 90 perces edzését, ami nem lehet meglepő, hiszen a sport miatt igen komoly állóképességgel is rendelkezik.

„Nagyon ügyes.”

A fitneszguru megjegyezte, azzal nem tud mit kezdeni, hogy egyes emberek szerint túl izmos ehhez a műsorhoz, mivel ez a munkája, 30 éve tart edzéseket, így ahogyan ő fogalmazott, „

így elég nehéz nem izmosnak lenni.”

Azt azonban elárulta, kötöttnek valóban kötött volt, ám ez a múlt, mert rengeteg időt szánt, és a mai a napig rengeteg időt szán arra, hogy nyújtson, méghozzá egy külön edző segítségével, plusz ott van Andrei.

Az sem igaz, hogy Rékának ne lenne ritmusérzéke, másképpen edzéseket sem tudna tartani, ami sok esetben a ritmusról szól, de azon a véleményen vannak, majd ezt megmutatják a kétkedőknek, a támadóknak.

Andrei számára nem okoz problémát, hogy Réka komoly izomzattal rendelkezik, mert szerinte, ami igazán számít, az az, hogy 100%-ot nyújtson, és ezzel sincs gond. „Jobb partnert nem is kaphattam volna.” – reagált Réka, aki azt mondja, teljes lázban ég a táncműsor miatt, alig várja a próbákat.

Liner.hu

kiemelt kép: Focuspoint

EZ IS ÉRDEKES!

Maradhat Gáspár Laci az X Faktor mentora?

 


Hirdetés