Hirdetés 

Vasárnap kezdetét veszi a Sztárban Sztár leszek harmadik évada. Tóth Gabi és Majka “régi” ellenfelekként ültek egymás mellé a zsűriben, , persze megint keményen egymásnak feszültek a válogatókon. Már múlthéten is összeszólalkozott a két karakán híresség, és ezen a héten sem rejtették véka alá a gondolataikat.

Gabi a Blikknek el is árulta, mi lehet a probléma köztük mestertársával.

„Nyilván Majkával voltak megint a legádázabb vitáim. Valamiért ő nekem jobban beszólogat, azt hiszem, Peti kevésbé tolerálja a mentalitásomat, azt, hogy vibráló, örökmozgó, érzések vezérelte ember vagyok. Igaz, azt hiszem, valójában ő is ilyen, szóval, szerintem ez a két dudás egy csárdában tipikus esete”

– kezdett bele az énekesnő, aki azt is elárulta, szerinte miért pont a rapperrel kerül folyton konfliktusba.


„Peti néha begőzöl és ilyenkor bizony képes egy lépéssel tovább menni annál, amit még szó nélkül tudok hagyni. Durván nekem rongyol és ezen aztán persze mindkettőnknek el tud gurulni a gyógyszere. Ő hajlamos néha igen csúnyán beszélni, ami nekem nem fér bele, és ezt én olyankor szóvá is teszem. Amit azonban nagyon tisztelek benne, hogy mindig bocsánatot kér, ha túllőtt a célon” – tette hozzá teljesen őszintén Tóth Gabi.

Bors

EZ IS ÉRDEKES!

A TV2 új realityjének sztárja: Nem fogom kibírni szex nélkül


Hirdetés