Hirdetés 

A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy a játékos kérésére szerződést bontott a 25-szörös válogatott Böde Dániellel.

Sajnálattal közöljük, hogy klubunk és Böde Dániel a mai napon felbontotta 2023 nyaráig szóló szerződését” – közölte szerdán hivatalos oldalán a Paks. A klub hozzátette, a csatár maga kezdeményezte a szerződése megszüntetését.

Információink szerint a Ferencvárossal két bajnoki címet szerző, 25-szörös válogatott támadó azért kérte kontraktusa megszüntetését, mert több játéklehetőségre vágyik. A Paks saját nevelésű labdarúgója összesen 253 mérkőzésen lépett pályára a klubnál, s 60 gólt szerzett. Ebben az idényben, amióta Waltner Róbert lett nyáron a vezetőedző, összesen két meccsen jutott szóhoz, és 29 percet töltött a pályán.

Böde Dániel ezzel szabadon igazolhatóvá vált. A szabályok értelmében ez azt jelenti, hogy olyan bajnokságba szerződhet szabadon, ahol a szerződésbontás időpontjának pillanatában még nyitva van a piac. Úgy tudjuk, hogy a klub és a csatár a szövetségnél már augusztus 31-én bejelentette a szerződés megszüntetését, de van egy nyolcnapos határidő, amelyen belül ezt a szándékot vissza lehet vonni.

A klub mai bejelentésével eldőlt, a visszavonás lehetőségével nem élnek a felek, így Böde itthon is szabadon átigazolhat.

Más kérdés, hogy a csatár információink szerint egyelőre kivár – bár érdeklődésekről már lehet hallani, az NB II-ből is –, nem akarja elkapkodni a váltást.

NSO

kiemelt kép: M4 Sport

EZ IS ÉRDEKES!

Akkora pofont kapott az Újpest a Fraditól, hogy a fal adta a másikat!


Hirdetés