Hirdetés 

Dokumentumfilmet forgattak Jean Todtról, aki a Ferrari vezetője volt akkor, amikor Schumacher a sikereit elérte – írta a Bors.

A munkakapcsolat gyorsan barátsággá erősödött, így sok olyan titkot mesélt el a francia televízónak, amit eddig kevesen tudhattak. Természetesen a legendás pilóta jelenlegi állapotáról is beszámolt. Már az is sokat elmond a legendás pilóta állapotáról, hogy láthatóan elérzékenyülve reagált a kérdésre: sokáig hallgatott és kereste a szavakat, nagyot nyelt, az ajkába harapott, mielőtt így szólt volna:

Michael mindmáig jelen van az életemben, és ez mindig így is lesz, függetlenül attól, hogy milyen helyzetben van. 

Ma az a kérdés, hogyan tudsz erős maradni, támogatni őt és a családját – mondta a Nemzetközi Automobil Szövetség éléről tavaly leköszönt Todt.

Megszólalt Michael felesége Corinna Schumacher is, aki barátjuk önzetlen segítségét és jelenlétét is kiemelte.

– Az első években nagyon örömteli volt Michael barátjának lenni, de miután fordul a kocka, ha valaki már nem tudja megcsinálni ezt vagy azt, ha segítségre lesz szüksége, akkor derül ki, kicsoda az igazi barát. És azt kell mondanom, hogy Jean ezen kevesek közé tartozik.

Egy áldás, hogy Michael is tudja: Jean ott van nekünk, ha kérdésünk van, mellettünk áll és a következményektől függetlenül megtesz értünk bármit 

– mondta Corinna Schumacher.

kiemelt kép: Reuters

EZ IS ÉRDEKES!

Döbbenetes vallomás – Kisfia haláláról beszélt Cristiano Ronaldo: „Az embereknek tudniuk kell az igazságot”


Hirdetés