Hirdetés 

Majka Molnár Tamással karöltve  nincs egy hete, hogy megjelentette legújabb klipjét “Azt beszélik a városban” címmel, amely felkavarta az eddig álló vizet, ráadásul nem csak a  Majka – rajongóknál, vagy épp kritizálóknál, hanem a politikai színtér játékosai között is.

Jakabn Péter először azért szólalt meg a slágerrel kapcsolatban, mert Majka belefogalmazta a “parizeres jelenetet” a dalba és klipbe. Ekkor Jakab azt írta, hogy meglehetősen ellenmondásos ezt úgy kifigurázni, hogy közben a rapper Szijjártó Péterrel barátkozik és Mészáros Lőrinc propaganda tévéjét erősíti.

Erre Majka válaszban jelezte, hogy nem barátkozik a külügyminiszterrel, de ha már barátság és munkahely, akkor Jakabot sem zavarta, hogy egy olyan pártot vezetett, amelynek tagjai vállalhatatlan kijelentéseket tesznek.

Jakab Péter pedig már független parlamenti képviselőként egy posztban fogalmazta meg válaszát a zenésznek:

Majka szerint nincs jogom kritizálni őt Szijjártó meg a TV2 miatt, mert a Jobbikban vállalhatatlan emberek vannak. Kedves Majka, én a Jobbikból kiléptem, amint világossá vált, hogy ez a párt összejátszik a Fidesszel.


Majka nem érti Jakab Péter kirohanását.
Majka nem érti Jakab Péter kirohanását (Fotó: TV2)

Jakab Péter szerint alapvető különbség köztük az, hogy amíg ő kilépett a Jobbikból, addig a rapper még mindig készül beülni a TV2 stúdiójába a hétvégén, ráadásul a gázsit még mindig Mészáros Lőrinc fizeti neki.

Utalva Majka legújabb dalára, jelezte, ez az a pénz, amiről nem egy város, hanem egy ország beszél, mert az övé (lenne), ám most

mégis Mészáros költi. Rád is. Szóval én azt hiszem példát mutattam. Otthagytam a Jobbikot, hogy egy jobb Magyarországot építhessek azokkal, akiknek valóban elegük van a rendszerből, és nemcsak énekelnek róla. Most te jössz.

Jakab Péter szerint az új dal egyébként tényleg jó, de amíg Majka is a rendszert szolgálja, valójában nem több, mint egy színházi díszlet.

MÉG TÖBB HÍR MAJKÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2 / 24.hu

EZ IS ÉRDEKES!

VV Reni: Ha nem én, hanem egy fiú nyeri a Való Világot, akkor rámászok és elveszem a pénzét!


Hirdetés