Hirdetés 

Félretett pénze nagy részéét édesapjánál tartotta Berki Krisztián. Erről Mazsi is tudott, mitöbb, az izomceleb halála után el is kérte ezt berki Ferenctől, ám ő nem adta oda – írta meg a Bors.

Az édesapa ugyanis mindebből fia adósságainak egy részét rendezte. Mint kiderült, Krisztián látványos élete csak illúzió volt, az autók, órák és ékszerek szponzoroktól kapott termékek voltak, amelyeket egy idő után vissza kellett szolgáltatni.

– Ügyvédi segítséggel megállapodott azokkal, akiknek a fiam tartozott, és ki is fizette őket. Volt miből,

Krisztiánnak ugyanis volt egy nagyobb összegnyi félretett pénze, amit az édesapjánál tartott. Erről a felesége is tudott, de nem férhetett hozzá. Bár amikor a fiam meghalt, Mazsi el akarta kérni a pénzt, de nem adtuk oda.

Feri szépen a kezébe vette az ügyet, és ebből az összegből mindent elrendezett – mondta Júlia, aki állítja, egyetlen adósság maradt, ezt a kölcsönt Krisztián és Mazsi együtt vették fel, amit a jövőben az özvegynek kell törlesztenie.

-Amikor felvették a hitelt, Krisztián édesapja lett a kezes. A tragédia után azonban a volt férjem az ügyvédje segítségével elintézte, hogy kiírják a tartozásból, így ehhez már semmi köze. Most már Mazsin múlik, miként rendezi a tartozást fogalmazott Berki Krisztián édesanyja.


Júlia asszony elmondta, nem adták oda a pénzt Mazsinak (Fotó: Tv2)
MÉG TÖBB HÍR BERKI MAZSIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

VV Reni: Ha nem én, hanem egy fiú nyeri a Való Világot, akkor rámászok és elveszem a pénzét!


Hirdetés