Hirdetés 

Gelencsér Timi az egyik legsokoldalúbb híresség, aki a televíziózásban és a modellszakmában is letette a névjegyét az asztalra – írta a Liner.

Legutóbb az Ázsia Expressz és a Dancing with the Stars műsorokban csillogtatta meg magát, a nézők minden szerepben imádják őt. A sikerek és a mosoly mellett azonban van, ami az ő életét is beárnyékolja. Erről pedig terjedelemes írást közölt, amiben azt is leírta, hogy betelt a pohár és a nyomozóhatósághoz fordult.

„Eljött az idő, hogy életemben először nyilvánosan kiálljak magamért! Az a bizonyos pohár most csordultig telt. Nyár óta tart a jelenség, ahol hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb, valótlan történeteket olvasok magamról, amit emberek teljes bizonyossággal állítanak és terjesztenek.”

– írta az őszinte és mély bejegyzésében első felében Timi.


Fotó: TV2

Olyan emberek, akik a klaviatúra mögé bújva, nevüket és arcukat nem vállalva, bármilyen hazugságot leírnak nemcsak erkölcsi hanem anyagi kárt is okozva ezzel az általuk egyébként nem ismert, de ok nélkül megítélt személynek! Nem tűröm ezt tovább és azt sem hagyom, hogy ezek az emberek ( minden mellett ) a valós, emberi kapcsolataimat is tönkretegyék a kreált, valótlan állításaikkal, majd mindezt büntetlenül megússzanak.”

Becsületsértés és rágalmazás…

„A rágalmazás, becsületsértés, és a jó hírnév megsértése bűncselekmény, amivel én nem tudok mit kezdeni csak egy valamit: a nyomozó hatósághoz fordultam és feljelentést tettem. A rendőrség hatásköre mostantól az IP címek lenyomozása és a felelősök felderítése, a bíróság pedig majd dönt a büntető és polgári jogi következményekről.”

„Kiemelném, hogy nem a negatív kommentekkel van problémám, ha valaki a külsőmet vagy a kvalitásaimat kritizálja, az szíve joga. Véleményt nyilvánítani mindenkinek lehet, ellenben rágalmazni, mások becsületébe ok nélkül belegázolni már nem. Jelen esetben nem csak magamért állok ki, hanem mindenkiért aki ennek áldozata.”

„A platformok/csoportok/adminok ellen is eljárást kezdeményeztem hiszen azzal, hogy nem szűrik meg a rosszindulatú, másokat szándékosan bemocskoló és lejárató kommenteket “lehetőséget biztosítanak a bűncselekmények elkövetéséhez“ így azok felelőssége is megállapítható. A feljelentésbe beleírtam a “leghangosabb” 8-10 felhasználót akik mérték nélkül fröcsögnek és valótlanságokat állítanak. Remélem mihamarabb – a hatóságokkal együtt- megtudom kik állnak az álprofilok mögött. Elkeserítő, hogy 2022-ben egy ilyen lépést kell megtennem ahhoz, hogy a jó hírnevem megvédjem.”

– fejezte be a bejegyzését Timi.

Fotó: Instagram
MÉG TÖBB HÍR GELENCSÉR TIMIRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Szorcsik Viki bocsánatkérést vár Nyertes Zsuzsától

/p>