Hirdetés 

A TV2 tehetségkutatójának második helyezettje közleményt adott ki a Facebook oldalán, amelyben többek között azt is leírta, hogy csalódott az eredmény miatt.

A közleményben kitért arra is, hogy sok munkája van az elmúlt hetek eredményei mögött és ugyan csalódott, mert a cél előtt egy lépéssel kellett megállnia, mégis hálás a közönségnek, hogy eddig is eljuttatták.

-Drága Emberek! Nehéz most bármit is mondanom. 10 nagyon nehéz hét áll mögöttem, de mégis az eddigi életem legszebb hetei voltak. Kemény és alázatos munkával tele. Kicsit csalódott is vagyok meg nem is. Csalódott inkább azért, mert tudom, egy lépésre volt a végső cél, de sajnos nem érhettem el. Ugyanakkor boldog is vagyok, mert rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodhattam az elmúlt időszak alatt. Hálával és örömmel van tele a szívem, mert ennyi héten át szavaztatok rám, támogattatok és általatok a döntőig is eljutottam. Isten nélkül és a ti segítségetek nélkül ez soha nem sikerült volna. Csodás emberek vagytok mindannyian és ígérem nektek, hogy még sokat fogtok hallani rólam mert ezután is keményen fogok dolgozni azért, hogy a zenei pályán maradhassak és azt csináljam amit igazán szeretek. Köszönetet szeretnék mondani Majkának, a családomnak, szerelmemnek, barátaimnak, a versenytársaknak, a stábnak és mindenkinek, aki bármilyen formában egyengette az életutamat. Köszönöm!

-írta a közleményében az énekes, amelynek utóirataként megjegyezte:

U.i.: nagyon szépen kérek mindenkit, hogy Danit tovább ne bántsátok, ő is nagyon sokat dolgozott ! 

MÉG TÖBB HÍR KALY ROLANDRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Bors

EZ IS ÉRDEKES!

Schobert Norbika nem elkényeztetett és beképzelt, mint ahogy azt sokan gondolták

/p>