Hirdetés 

A Kiráy című sorozat ötödik része jelent meg múlt héten az RTL+ streaming oldalán.

A valós eseményeken és hazugságokon alapuló történet megpróbálja hűen ábrázolni Zámbó Jimmy karrierjének kezdtetétől egészen a haláláig történő személyiségváltozását, a szerelmi életét, a botrányait, de mindenek előtt a hatalmas és azóta is példátlan sikerét.

A vélemények ilyenek is és olyanok is, mindenki maga dönti el azt, hogy mennyit tart valósnak vagy épp mennyit nem, azonban Jimmy testvére Tihamér megelégelte a látottakat és a közösségi oldalán posztolta ki a véleményét.

Sajnos elég sok negatívumot, megalázó, és öcsém hitelét romboló véleményt hallottam a filmről. Az emberek nem veszik tudomásul, hogy ez egy fikció, hazugságon alapuló kitalált film, amiben semmi nem valós.  Igen nehéz mindenkinek elmagyarázni, hogy egy fiatal hölgy írta a forgatókönyvet, aki semmit nem tudott az öcsémről. Hangsúlyozom, a szereplők karaktere és maga az egész film egy kitalált, fikció, és nem véletlen írják oda, hogy hazugság. Remélem, az öcsémet nem a fikciós film után ítélitek meg. Ő egész más ember, jó ember volt

– írta a posztjában Tihamér.

MÉG TÖBB HÍR ZÁMBÓ JIMMYRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Story Magazin

EZ IS ÉRDEKES!

Egyik barátja ingatlanjában lakik Zalatnay Sarolta, elvitte a házát a bank

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading