Hirdetés 

A híres jósnő, a vak Baba Vanga 2023-ra jóslatai megrendítőek: Biológiai fegyverek, napvihar, nukleáris katasztrófák- írja a Daily Star.

Baba Vanga az a boglár jósnő, akinek a jóslatai már számtalanszor beigazolódtak. A saját halála mellett megjósolta a 2001 szeptember 11.-i terrortámodást és a millieniumi évben bekövetkezett Krusk tengeralattjáró katasztrófáját is.

Nemrég látott napvilágot az öt legaggasztóbb jóslata az elkövetkezendő 12 hónapra, ha pedig ezek bejönnek, akkor igazán szomorú évnek nézünk elébe.

Jóslata szerint ugyanis a Föld pályája megváltozik, így akár nukleáris olvadás is kitörhet, de pozitivumként jövendölte, hogy a tudományok egy kis részén áttöréseket érhetünk el.

Baba Vanga szerint az egyik ilyen tudományos áttörés lehet a labor babák létrehozása, vagyis a szülők dönthetik el a születendő gyermek bőrszínét vagy tulajdonságait. Állítása szerint a hagyományos szülések végéhez érkeztünk, a jövőben már a csecsemőket laboratóriumban alkotják meg tökéletes génekkel.

A jósnő aggasztóbb jóslatokról is beszámol a háborúk tekintetében, miszerint nukleáris robbanások is lehetnek, mely során a sötét középkorban találjuk újra magunkat. Emellett 2023-ban Oroszország részéről Ukraja felé átomerőmű-robbanás következhet be, amely az egész világot félelemben tarthatja.

A balkáni Nostradamus további vészjóslata a világnak, hogy a következő évben idegenek fognak érkezni a Földre – “elhozzák a sötétséget”, és ebben a látogatásban milliók halhatnak meg. Baba Vanga jósnő szerint olyan napvihar fog kialakulni,amilyet még nem láthattunk. A Napból feltörő elektromos töltések elérhetik a Földet. Egy “nagy ország” biológiaifegyver-kutatást fog végezni embereken, és e miatt százezrek halhatnak meg – állítja a misztikus.

Ha Baba Vanga a jövő év jóslatai közül csak egy is beteljesülne, akkor elmondhatjuk, hogy szörnyű, zord év elé nézünk a Föld légkörének megváltozásával, nukleáris katasztrófákkal és idegenek inváziójával.


Baba Vanga a már elhunyt jósnő megrendítő jóslatokat jövendöl 2023-ra (Fotó: AFP)
MÉG TÖBB MISZTIKUS HÍR IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: AFP

EZ IS ÉRDEKES!

Őrület: Szabó Zsófi karácsonyfának öltözött! Mutatjuk a fotót

/p>