Hirdetés 

A nyaralni vagy fürdőbe megyünk, mindannyiunk álma a tökéletes fürdőruha.

Nem tagadható azonban, hogy a megfelelőt kiválasztani nagy kihívás. Kivéve, ha olyan alakod van, mint egy fürdőuha modellnek – de lássuk be, ez nem valószínű. És az sem könnyíti meg a helyzetet, hogy gyakran nagyon nehéz eligazodni a különböző fazonok között.  Nem igazán tudjuk, hogy melyik modell áll majd jól rajtunk. És akkor ott van még a rengeteg név, amit a fürdőruhagyártók úgy döntöttek, hogy a nyakunkba varrnak… Nyugodt lehetsz, mi itt vagyunk, hogy segítsünk! Íme a legnépszerűbb típusok, amelyek ismerete megkönnyíti a választást!

Bikini – a kétrészes klasszikus, ami sosem megy ki a divatból

Hogy mi az a bikini, azt valószínűleg mindenki tudja: egy kétrészes ruhadarab, amely mindenféle formában és színben megjelenhet. Ha a tökéletes fürdőruhát keressük, érdemes azzal kezdeni, hogy beírjuk ezt a kifejezést egy keresőbe, és körülnézünk, hogy mivel is van dolgunk. A fürdőruha webáruház kínálatában ebből a típusból is bőséges a kínálat.

A strandok tele vannak  ilyen típusú fazonokkal. Tökéletes választás azoknak a nőknek, akik szeretnek napozni. A kétrészes fürdőruha elfedi a fontos pontokat, miközben lehetővé teszi, hogy szépen lebarnulj anélkül, hogy mindenféle fehér csíkok legyenek a testeden.

Egyrészes fürdőruhák – azoknak, akiknek fontos a kényelem

Ez a lehetőség tökéletes választás azoknak a nőknek, akik nem szeretik túlságosan megmutatni a testüket. Ha ráadásul egy fodros vagy csipkés modellt választunk, akkor az egyrészes fürdőruhák nagyszerű szövetségesekké válhatnak a nem kívánt hasi hurkák eltakarásában. Természetesen mindannyian gyönyörűek vagyunk, függetlenül attól, hogy mit mutat a mérleg. De egyáltalán nem gond ha egy részesben jobban érzed magad a strandon

Háromrészes fürdőruha, trendi sorttal – szabadon mozogva

A háromrészes rövidnadrágos fürdőruha természetesen a fent említett rövidnadrágból, melltartóból és alsóból áll. Azoknak, akik szeretik az aktív életmódot, érdemes ezt a modellt keresniük. Reggeli kocogás a tengerparton? Ez a ruha nem csak, hogy nem fogja korlátozni a mozgását, de azt is megakadályozza, hogy kényelmetlenül érezze magát.

Bandeau fürdőruha – a nők kedvence

Határozottan az egyik legnépszerűbb kétrészes fürdőruhaként üdvözölhetjük. Már néhány szezon óta uralkodik az Instagramon, és az online fórumok hemzsegnek a “Hol vegyek…?” témájú témáktól. A bandeau fürdőruhák leggyakrabban pánt nélküli változatban találhatók, bár ez nem szabály.


Fotó: prieston.hu
Ha már a pánt nélkül fazonról  beszélünk…

A pánt nélküli fazonok elmúlt szezon igazi slágere, mindez annak köszönhető, hogy kiemelik anői alak legszebb részeit miközben elfedik a hiányosságokat. A csík fazonú melltartó vizuálisan karcsúsítja az egész alakot, telt, nőies formákat adva. Ez elsősorban a mellek megemelésének köszönhető, melynek köszönhetően feszesebbé, formásabbá válnak. Ezenkívül meg kell jegyezni hogy ha a melleket megfelelően megemeljük és egy jól megválasztott melltartóval hangsúlyozzuk, a derék optikailag keskenyebb lesz, és olyan jellegzetes bemélyedést kap, amiről szinte minden nő álmodik. Az ilyen típusú ruhák a homokóra alakú és téglalap alakú nőknél mutatnak a legjobban. Az első esetben a tökéletes arányokat emeli ki, míg a második esetben a lágyítja a körvonalakat.

Push-up fürdőruhák –barátunk a tökéletes alakért folytatott küzdelemben

Bár sokan kritizálják ezt a bikini típust, hogy úszás közben korlátozó, lássuk be, ez az egyik legjobb modell, amely segít abban, hogy elérje a kívánt alakot. Kis mellűeknek szinte kötelező darab. Kisebb mellűek számára szinte kötelező. A push-up fürdőruhák tökéletesek a komplexusok eltakarására!

Fotó: prieston.hu
Monokini – egy szexi változat

Az egyrészes fürdőruhákat általában az unalommal hozzák összefüggésbe. Nos, hacsak nem kombinálod egy bikinivel. Irreálisan hangzik? Semmi sem áll távolabb az igazságtól. A monokini, amely a kettő szexi kombinációja, egyre népszerűbb.

Tankini – amikor a kényelem az első

Mi van, ha még mindig kényelmetlenül érzed magad egyrészes fürdőruhában? Nincs minden veszve! A kényelmes női tankini szett egy felső és egy bikinialsó kombinációja, amely tökéletes azoknak a nőknek, akik inkább egy kicsit jobban szeretik eltakarni magukat, mint felfedni magukat a strandon.


Hirdetés 

Fotó: prieston.hu
Magas derekú fürdőruhák a WOW hatásért

Bár a magas derekú fürdőruha az utolsó a listánkon, biztosan nem ez érdemel a legkevésbé figyelmet. Ez az a modell, amely optikailag meghosszabbítja a lábakat, csökkenti a derekat és elfedi a tökéletlenségeket. És ki mondta, hogy nem nézhetsz ki úgy a strandon, mint egy hivatásos fürdőruha modell?

Fotó: prieston.hu

Prieston.hu

kiemelt kép: Shutterstock

EZ IS ÉRDEKES!

Peter Srámek: “Újra divat lett Jimmyt énekelni, de a Király hangja én vagyok” – videó

/p>