Hirdetés 

Az RTL Reggeli műsorában mutatták be a csatorna legújabb sorozatának “A Király”-nak a főcímdalából készült klipet, amelyet csakúgy mint minden dalt, Peter Srámek énekel.

A műsorban az énekes mellett Moldvai Márk, a sorozat zeneszerzője és Joós István a Magneoton vezérigazgatója beszéltek a nagy port kavart filmről. Joós István elmondta, hogy Jimmy a második virágkorát éli, hatalmas érdeklődés van rá ismét.

“Minden csoda három napig tart, de Jimmyé már huszonegynáhány éve…”

– mondta Joós, de halkan tegyük hozzá, hogy ebben a két évtizedben csak a halála utáni felhajtásról beszélünk és nem is említettük az évtizedes karrierjét.


Zámbó Jimmy élete mindenképp filmet érdemelt (Fotó: RTL)

A sorozat apropóján most új kiadvány jelent meg, amelyben egy Zámbó Jimmy lemezt kaphatnak a rajongók szimfonikusan újrahangszereltve a Király nagy slágereivel, valamint egy albumot a filmsorozat összes dalával Peter Srámek előadásában. Ezek a dalok teljesen újak, a Király életének mozzanatai, esemélyei ihlették azokat.

Moldvai Márk zeneszarző azt is elmondta, hogy kihívás volt Jimmy zenei világához hasonló dalokat megírni, azonban renerszánszát éli a Király, hiszen a fiatal előadók közül is egyre többen csempésznek a dalaikba a Zámbó – dalokból egy-egy sort. A zeneszerző kitért arra is, hogy kellett egy énekhang, ami feltétlen vissza kellett, hogy adja a Jimmy feelinget.

“Nagy bajban lettünk volna, ha nincs a Péter, aki ezt elénekli.”

-mondta Moldvai az interjúban.

A Jimmy dalok cover verzióinak tömkelege lepte el a YouTube és Tik-Tok csatornákat

Peter Srámek egész kisegyermek kora óta énekli a Király dalait. A TV2 Rising Star tehetségkutató műsorában is egy Jimmy dallal mutatkozott be és aratott hatalmas sikert. Lapunk megkereste az énekest, hogy megtudjuk, mit gondol arról, hogy ismét ekkora divat lett Jimmy dalokat énekelni. – Számítani lehetett rá, hogy a sorozat egy ilyen lavinát el fog indítani, hiszen nagyon sok otthon ülő és lehetőséget sehol nem kapó tehetséges énekes nem ismerte Jimmyt és most a sorozatban hűen bemutatott álomszerű karrierje miatt az ő dalaiban látja a kitörési lehetőséget az online csatornákon – kezdte az énekes, aki szerint ámbár a mai napig szívesen hallgatják az emberek Jimmy dalait, a sikerhez több kell, mint egy dal. –Komoly sikereket csak jó dalokkal lehet elérni, de hogy egy jó barátomat idézzem:

a sikernek csak húsz százaléka a hang, a többi mindaz, ami te magad vagy.

Pont ezért nem vagyok én sem Zámbó Jimmy, ezért lettem én Magyarországon Peter Srámek – magyarázta az énekes, akinek feltettük azt a kérdést is, hogy nincs-e benne szakmai féltékenység a sok mostanában előbújó Jimmy dalokat éneklő előadók iránt, erre pedig Peter röviden és tömören ennyit válaszolt:

Újra divat lett Jimmyt énekelni, de a Király hangja én vagyok.

 

A fiatal énekes adja a hangját a sorozat dalaihoz (Fotó: Facebook)
NÉZD MEG A KIRÁLY CÍMŰ SOROZAT FŐCÍMDALÁNAK VIDEOKLIPJÉT ITT!

MÉG TÖBB HÍR PETER SRÁMEKRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2 / RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Gáspár Evelin az esküvőjéről: “Apámat ismerve, az nem rólunk szólna…”

/p>