Hirdetés 

Bereczki Zoltán a hivatalos közösségi oldalán közölte a jelenlegi helyzetet az állapotáról.

Amint az tudható az énekes súlyos betegségben szendved, ami a hangszalagjait és a gégéjét tartja gyulladásban, így az már biztossá vált, hogy az idei koncertjeit jövőre, új időpontban kell megtartania.

A közösségi oldalán a mai nap ezt közölte:

“Sziasztok!

Különböző hírforrásokból már sokan értesülhettetek róla, hogy az utóbbi hetekben sajnos, sok konceret le kellett mondanom betegség miatt!

Először is szeretném megköszönni a rengeteg kedves üzenetet!

Ilyenkor mindig nehéz – nektek kellemetlen, hogy egy koncertet, amit mindannyian vártunk majd később tudjuk csak megtartani! Épp ezért nekem is nehéz, mert “félgyógyultan” is rohannék vissza, hogy ne történjen ilyesmi!

A helyzet most azonban az, hogy bár a doki megnyugtatott épp ma, hogy semmi maradandó károsodás nem ért, semmi olyan nincs a gégémben, ami ne gyógyulna meg, nem énekelhetek egy darabig.

Idén már biztosan nem!

Szigorú csend és pihenés! Ez most az első számú “gyógyszer”, amit be kell tartanom, ha énekelni szeretnék! Márpedig szeretnék! Ez az életem! A türelmeteket és a megértéseteket kérem! Minden orvosi utasítást szigorúan betartok (jaj, de nehéz) és mindent elkövetek, hogy mielőbb újra együtt legyen a banda! Ti + mi

Addig meg ott vannak a dalaim… 😊”

MÉG TÖBB HÍR BERECZKI ZOLTÁNRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: YouTube

EZ IS ÉRDEKES!

Pataky Attila Jimmyről: “Aki Királynak hívatja magát, az soha nem lesz igazi király”

/p>