Hirdetés 

Majka a 24.hu podcastjében beszélt nyíltan és őszintén a szülei elvesztéséről. Az abban elhangzottakat az Index szemlézte.

Elmondta, hogy édesapja egy közös meccsnézés közben nagyon fiatalon, 45 évesen ment el tragikus hirtelenséggel, míg édesanyja évekig betegeskedett. A rapper a mai napig nem bírja feldolgozni a szülei halálát, legyen bármilyen kiegyensúlyozott és sikeres is az élete, ezek a fájdalmas események beárnyékolják a mindennapjait.

Nem tudsz hova hazamenni, ha meghalt mind a két szülőd. Egyszerűen megszűnik az otthon…

-mondta Majka, majd azt is elmondta, mi okozza benne ezt a hatalmas feszültséget.

“Apa felült az ágyban, és meghalt. Néztünk egy meccset, egy magyar válogatott meccset, felült, és ennyi volt, 45 évesen. Az mennyire jó érzés lehet, hogy úgy mész el – akár természetesen, akár betegséggel –, hogy tudod, a gyermekednek megvan az élete. Apánál ez nem volt meg.”

-mesélte a rapper, akinek édesanyja viszont hosszú évekig betegeskedett, de a harcot a rákkal szemben mindvégig méltósággal viselte.

“Amikor kiderült, hogy anyámnak petefészekrákja van, akkor visszaszokott a cigire, és letette a jogsit. Ötven felett! Szóval elkezdett olyan dolgokat csinálni, amiket addig nem. Amikor elmondják neked, hogy innentől kezdve nem éled meg az ötödik évet, én nem is tudom, mit csinálnék. Aztán amikor megszületett Marci, az első fiam, akkor lett újra beteg anyu, és akkor láttam rajta először azt is, hogy meg van ijedve. Csontsoványra fogyott, beesett arca volt – amikor már látod rajta, hogy nem is ő az. Ennek ellenére mindig reméli az ember, hogy majd holnap, majd holnap, majd holnap még beszélünk. Nincs arról szó, hogy holnap nem beszélünk. Hiába tudtam, hogy ennyire beteg, és ez az utolsó stádium, akkor sem volt bennem az, hogy ki tudja, meddig él”

-mondta el a sztár.


Hiába a fény és a csillogás, Majka életének szörnyű eseményei sosem törlődnek ki (Fotó: Facebook)
MÉG TÖBB HÍR MAJKÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! A forgatáson randalírozó sztár nyilvánosan kért elnézést Sebestyén Balázstól!

 

/p>