Hirdetés 

A Sztárban sztár leszek! tavalyi szériájában az ország legsokoldalúbb előadója címet nyerte meg magának Kökény Dani.

A 17 éves énekes szegény körülmények között élt,a nagyszülei nevelték fel, miután egy éves korában magára hagyta az édesanyja, azonban élete álomszerűen megváltozott a verseny megnyerése után. Dani a Borsnak elmondta, már a karácsonyi ünnepeket is a fellépéseiből finanszírozta.

Már több fellépésem is volt, abból finanszíroztam a karácsonyt is. Volt az asztalon finom étel, idén volt mit enni az ünnep alatt. Nagy öröm számomra az is, hogy a nagymamám ennyire büszke rám. Jövőre pedig már élhetek a nyeremény lemezszerződésemmel is. Mindent megteszek, hogy jó irányba haladjon és beinduljon a karrierem.

-mondta Dani, akinek határozott elképzelése is van az említett jó irányról. A tehetségkutató még javában zajlott, amikor az énekest Nótár Mary vette a szárnyai alá, új klipet készített vele és első saját dala is megjelent. Most azonban a fiatal sztár úgy döntött, nem kíván együtt dolgozni tovább az énekesnővel.

Nagyon hálás vagyok Mary-nek, hogy vele énekelhettem, de rájöttem, hogy a mulatós nem az én világom. A popzene irányába szeretnék elindulni és saját dalokat, szövegeket szeretnék írni a jövőben. Amennyire most tudom, a lemezszerződésem lehetővé teszi, hogy alkossak. Már nagyon várom, hogy jövőre elkezdődjön a munka.

MÉG TÖBB HÍR KÖKÉNY DANIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Facebook / TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Lakatos Márk olyan csattanós választ adott Kajdi Csabának, hogy a fal adta a másikat

 

 

/p>