Hirdetés 

Kajdi Csaba hétfőn úgy döntött, hogy az új évet Lakatos Márk kiparodizálásával köszönti.

Miután az RTL Reggelijének csapatából menesztették a stylistot, Kajdi Csaba ezt a témát vesézte ki.

„Elhagyta a képernyőt a képzőművész, író, gasztroblogger, szakács, stylist, art direktor, showman, műsorvezető, színész, travel influenszer, fashion blogger, divattervező, Lakatos Márk”

-mondta el Kajdi, majd Lakatos Márk hangját utánozva mesélte el a sztorit.

@kajdicyla

Cyla Híradó – Élő kapcsolás #cyla #cylaofficial

♬ original sound – Csaba Kajdi

Várható volt, hogy a reakció nem marad el Lakatos részéről. Hétfő este egy válasz videóval jelentkezett a Tit-Tok oldalán.

Csabikám a követőid szerint te egy olyan ember vagy, aki olyan tartalmat gyártasz, ami értéket képvisel. Majd magyarázd el egyszer, hogy ebben a videódban, amit január 1-én kitettél mi az az érték, amit fel szeretnél mutatni akkor, amikor egy volt barátodat, az egykori egyik jóbarátodat, akivel mot lehet, hogy nem vagy olyan jóban, egy olyan pillanatában, amikor kicsit maga alá került, amikor egy kudarcot él át, vagy amikor csalódott, vagy amikor tényleg egy picit padlóra került, akkor még fogod és úgy a földön, sebesülten még rugdosod egy kicsit, még belerúgsz abba a sebébe, amit nemrég kapott.

-kezdte Lakatos, majd felhívta a figyelmét Kajdi Csabának arra, hogy pár hete még olyan üzenetet kapott tőle, amelyben aggodalmát fejezte ki iránta.

Ráadásul teszed ezt úgy, hogy egy magánüzenetben- amelyet nem szerettem volna nyilvánosságra hozni, mert nem vagyok egy Járai Máté –  de megírtad nekem, hogy tudod, hogy milyen nehéz helyzetben vagyok mostanában és azt is, hogy vigyázzak az egészségemre, mert az a legfontosabb – mondta el a stylist, majd hozzátette, hogy érthetetlen, hogy előszőr Kajdi biztosítja őt az együttérzéséről ebben a nehéz helyzetben, amelyből próbál kimászni, majd nyilvánosan megalázza, amit egyébként ő sohasem tett és tenne meg fordított helyzetben.

Nem tudom, hogy mi az a szörnyű gyűlölet, ami munkál benned irányomba, remélem, hogy egyszer majd megosztod velem, addig is boldog új évet és sok sikert kívánok neked, puszi.

-zárta a gondolatait Lakatos Márk.

@lakatosmarkstyle

#kollázs vele: @Csaba Kajdi Csillagszórók! Szerintetek mitől van így Csabikánk így betorzulva? Mert rángatja az ideg vadul 😎💥😎💥 Én soha nem raknék ki róla hasonlót… #foryourpage #fyp #nekedbelegyen #nekedbe #fy #magyartiktok #csilagszóró

♬ eredeti hang – Lakatos Márk

MÉG TÖBB HÍR LAKATOS MÁRKRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Glamour / TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Kibékíthetetlen ellentétek? Júlia asszony a gyámügyhöz fordul az unokája miatt

 

/p>