Hirdetés 

Hétről-hétre egyre nagyobb port kavar az RTL “A Király” című sorozata, amely a legendás énekes életét mutatja be a pályáját közvetlenül megelőző rövidebb időszakról egészen haláláig.

Elkerülhetetlen, hogy egy-egy szereplő, aki felismerhető és azonosítható a film alapján, ne legyen elégedetlen a látottakkal. Zámbó Árpy és Zámbó Tihamér is kifejezte már párszor rosszallását a sorozattal kapcsolatban.  Zámbó Jimmy elsőszülött fia Krisztián ellenben a rá nézve legkiábrándítóbb hetedik részről írta azt, hogy az egész történet teljesen azonos a valóságban történtekkel. Mindezt azért vallotta be, mert úgy érzi, mindez hozzá tartozik az életéhez. Jimmy nővére Marietta is zsörtölődött már pár alkalommal a filmekkel kapcsolatban, azonban most eltört nála a mécses.


A család szinte minden tagja állást foglalt már a filmekkel kapcsolatban (Fotó: TV2)
Marietta perre készül…

– Eddig nem szólaltam meg a sorozat kapcsán, mert le kellett nyugodnom. Maradjunk annyiban, hogy édesanyánk a halála előtt másfél nappal látta azt az epizódot, amiben az ő karaktere szerepelt és nagyon rosszul érintette az, amit látott. 

Teljesen tönkretették őt lelkileg 

– kezdte a Borsnak feldúltan Jimmy nővére. – Édesanyánk világ életében úrinő volt és soha életében nem dohányzott és nem ette cuppogva a csirkelábat a levesből. Tisztességgel, becsülettel nevelt fel öt gyermeket, akiket mind kitaníttatott. Úgy ábrázolták, mintha valami lepusztult, senkiházi proli lett volna és ez abszurdum! Ezért pedig felelni fognak, erre megesküszöm! Tisztában vagyok azzal, hogy nem a valóság ábrázolása volt a készítők célja, de az sem lehetett, hogy egy minden ízében tisztességes úrinőt úgy ábrázoljanak, ahogy ezt anyámmal tették. Személyiségi jogi pert indítok és nem csak édesanyám, de a magam és Jimmyke nevében is, hiszen engem is úgy mutatnak be, mintha valami elvetemült idióta lennék a testvérem nimbuszát pedig egyenesen a sárba tiporják – háborgott a lapnak Zámbó Marietta.

Jimmy nem volt egyszerű ember, de a család szerint teljesen lerombolják a nimbuszát a sorozattal (Fotó: Magneoton)
MÉG TÖBB HÍR ZÁMBÓ JIMMYRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Tv2

EZ IS ÉRDEKES!

Lesifotó! Furcsa dolgot vettek észre a rajongók Brad Pitten, akit szilveszterkor kaptak lencsevégre

/p>