Hirdetés 

Fásy Ádám és Fásy Zsüliett volt a vendége a Palikék Világa legújabb adásának.

A mulatós király elmondta, hogy az ő útja sem volt egyszerű ebben a szakmában, mitöbb rengeteg kockázatot vállalt.

“Egyedül vagyunk – bátran kijelenthetem – vagy voltunk Magyarországon, aki műsoridőt vett. Mi saját magunkat sztároltuk be. Mi a saját pénzünket tettük bele, hogy sikeresek legyünk és 19-re húztunk egy lapot, hogy vagy sikerül vagy nem és ettől vagyunk mások a többi műsortól vagy csapattól, hogy mi befektettünk.”

-mesélte az üzleti kockázatait a Fásy Mulatónak a házigazdája.

Szomorú események is említésre kerültek, hiszen sokan nem tudják, de Ádám fiatalon elveszítette a fiát, aki rákbetegségben hunyt el. Zsüliet ekkor 2 éves volt.

Arról nagyon nehéz beszélni. Amikor az ember a gyerekét veszíti el, azt nem lehet elengedni, nincs olyan. Az emberek addig élnek, amíg beszélnek róla, nincs halál, amíg beszélnek róla… A szerettünket is, amíg beszélünk róla – édesanyámról, édesapáról, a gyerekeimről –, ez életben tartja. Számomra mindig léteznek, elengedni nem tudjuk, a fizikális hiány nagyon erős” – mondta Fásy.

„Rákos beteg volt, és az életének utolsó napjait együtt töltöttük vele, így búcsúztam.

Tudtuk, hogy meg fog halni, gyógyíthatatlan volt. 18 éves volt, ez egy nehéz időszak volt számunkra. Át kell lépni, mint mindenen, közben megy az élet, ott van a családom, ott van a kislányom, ott van a feleségem. Ilyenkor nagyon jó érzés, hogyha mellettem vannak a szeretteim, és átölelnek szeretettel és átbillentenek” – beszélt fájdalmáról a mulatós zenész.

MÉG TÖBB HÍR A FÁSY CSALÁDRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Borzalmasan néz ki: Melanie Griffith szétpalsztikáztatta magát – fotók

/p>