Hirdetés 

Videóban fenyegette rakétákkal a parlamentet egy magyar nő – írta meg a Blikk.

A rendőrség előállította, majd a kihallgatásán szóra bírta a nőt, aki elmondta: ő csak szórakoztató videókat készít az internetre. A rendőrség a hivatalos eljárás lefolytatását megkezdte a nő ellen.

A Blikk így jellemezte a szóban forgó hölgyet:

Folyamatosan élő videókkal táplálja nem is kicsi rajongótáborát. Személye a közösségi oldalain lévő kommenteket nézve elég megosztó, ami nem csoda, hisz a legtöbb, “szórakoztató” videójában meglehetős “állapotban” beszél a talán hányattatottnak, vagy inkább összetettnek nevezhető életéről. Állítólag Bécsben is dolgozik, itthon a videói alapján számos bonyolult és nem hétköznapi kapcsolattal rendelkezik, főképp egy szubkulktúra területén. Sokan nem kedvelik a hozzászólások alapján, sokan mégis vonzódnak hozzá.

A fenyegetőző hölgyről közben kiderült, hogy nem másról van szó, mint az X-Faktor legutóbbi szériájának egyik sokkoló jelenségéről, K. Mercédeszről, aki Az Éjjel soha nem érhet véget című Soho Party-számra adott elő meglehetősen intenzív koreográfiát, melynek hatására a mentorok, Puskás Peti és Gáspár Laci is a színpadra rohant, kisvártatva pedig már az egész stúdió ott táncolt Mercédesszel a színpadon.

NÉZD MEG A VIDEÓT ITT!

MÉG TÖBB HÍR AZ X FAKTORRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Shutterstock

EZ IS ÉRDEKES!

Nem semmi: Szaunát tervez és épít jurtája mellé Varga Viktor! – videó és fotók

/p>