Hirdetés 

Január 7-én a Pap László Sportarénában tartott nagyszabású teltházas koncertet a jubileumát ünneplő és ezalkalomból újra berobbanó Fekete Vonat.

A koncert a teltház ellenére is veszteséggel, vagy csak minimális nyereséggel zárult, ez szivárgott ki a zenekar tagjainak bejegyzéseiből. A siker után a rajongók joggal kérdezhetik: folytatódik a nagy menetelés?

L.L. Junior megadta az egyértelmű választ erre is.

-Úgy gondolom méltó ünneppel zárhattunk le egy zenei korszakot és ezzel ezt a formációt is, igen, mert kikerülhetetlenül csalódást kell okozzak, ugyanis a 2023. május 6-i Budapest Parkba meghirdetett koncertünk nem kerül megrendezésre.

Sajnos olyan szinten felbolygatta a saját kis életünket külön-külön, hogy egyszerűen rájöttünk, mégsem tudunk több ilyen nagy koncertet vállalni. Köszönjük a megértést”

– kezdte hosszú bejegyzését a rapper.

Bebizonyosodott, hogy a Fekete Vonat nemcsak zene, hanem valódi társadalmi erő, ami összehozza az embereket nemtől, származástól, vallástól és korosztálytól függetlenül. Meg szeretném köszönni a két társamnak, Fatimának és Beatnek, hogy a gyerekkori bolondozásunkból lett örökzöld, – bár a fiókba 20 évre félretett slágerek, – ilyen méltó alakot ölthetettek aznap este.

-írta L.L. Junior

MÉG TÖBB HÍR L.L. JUNIORRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Life Tv

EZ IS ÉRDEKES!

ByeAlex is csak bámult: Barátnője egy szál bikiniben forrósította fel a hangulatot a téli nyaraláson

/p>