Hirdetés 

Michael Schumacer, a legendás pilóta 2013-ban szenvedett síbalesetet. Jó ideig kómában volt, majd hazaszállították, azóta pedig otthon ápolják.

Időről-időre felreppennek pletykák az állapotával kapcsolatban, néha megszólal egy-egy jóbarát, de a rajongók igazából 10 éve lassan, hogy semmit nem tudnak kedvencükről. Sokan úgy érzik, hogy illene a családnak közölni valamit, ennyi jár ugyanis a rajongóknak. Most a legenda felesége Corinna szólalt meg a hallgatás okáról a Mirrornak.

Egyszer egy hosszú beszélgetés során Michael azt mondta nekem: A következő egy évben nem kell hívnod, eltűnök. Azt hiszem, ez volt a titkos álma, hogy egyszer majd ezt megtehesse. Ezért most is meg akarom védeni a kívánságait azzal, hogy nem hagyom, hogy bármi is kitudódjon”

– árulta el Corinna, majd hozzátette. – Egyszerűen nagyon erős mentálisan. Rendkívül erős. Még mindig minden nap megmutatja nekem, hogy milyen erős.”


Corinna és Michael Schumacher (fotó: Getty Images)
MÉG TÖBB HÍR MICHAEL SCHUMACHERRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép. Mirror

EZ IS ÉRDEKES!

Liptai Claudia pucér fotósorozata ma is mindent visz! A népszerű műsorvezető nem habozott, amikor bő egy évtizeddel ezelőtt felkérte a Playboy Magazin

/p>