Hirdetés 

Az egykori szépségkirálynő a hot! magazinnak mesélt arról, hogy élete minden vágya teljesült, végre az élet minden területén révbe ért. A lapot a Bors szemlézte.

Hoztam otthonról egy példát, ahogy engem neveltek, és tudom, hogy melyek azok az értékek, amiket ebből tovább szeretnék adni a saját gyermekeimnek. Viszont a világ rengeteget változott 20-30 év alatt, és nem mindenben tudom követni azt a mintát, amit én láttam a családomtól 

– kezdte Edina. – Régen meg voltam győződve arról, hogy már nem létezik klasszikus férfi-női szerep; aszerint éltem az életemet, hogy mindent nekem kell előteremtenem. Aminek meg is lett a gyümölcse, ez viszont nagyon sok lemondással is járt, és valahol elvesztettem a belső nőiességemet, belefásultam a munkába. 

Most pedig, hogy megtapasztaltam egy új családi mintát, beláttam, hogy nem mindent nekem kell csinálnom, mert mellettem van egy erős férfi, aki megadja azt a fajta biztonságot, amit világéletemben én akartam megteremteni a szeretteim számára.

– A kisfiamnak azt szeretném megtanítani, hogy ő is olyan férfi legyen, aki számára a család az első, és ne csak saját magának éljen, hanem tartsa szem előtt a kötelességeit. A kislányomnak pedig azt szeretném átadni, hogy legyen karakán, valósítsa meg önmagát, de ha megtalálja a megfelelő társat, akkor ne féljen egyet hátralépni és átengedni magát a párjának. Ami pedig a legfontosabb gondolat, és mind a két gyermekemben tudatosítani akarom, hogy a mai világban, ahol mindenki a telefonját nyomkodja, mennyire értékesek a mély beszélgetések és az együtt töltött minőségi idő. – mondta a hotnak az egykori szépségkirálynő.


Kulcsár Edina végre boldog (Fotó: Instagram)
MÉG TÖBB HÍR KULCSÁR EDINÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram / TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Autóján kívül semmije nem maradt, hazaköltözött a szüleihez Maksa Zoltán

/p>