Hirdetés 

A Fekete Vonat január 7-i arénás koncerttel kapcsolatban Ábrahám Róbert műsorában mondta el a történteket a saját szemszögéből Beat. Nem mutogat ugyan ujjal, de mégis úgy érzi, hogy a botrány kirobbanása ellen L.L. Junior tehetett volna legtöbbet.

-Szerződésben volt foglalva, hogy ha bármi ilyen helyzet alakul ki, akkor üljünk le és beszéljük meg. Ennek a hiánya nagyrészt a producernek köszönhető, mondhatni ez az ő sara, mivel ő hozta össze egy tető alá ezt a csapatot. Ő a Balassa János. Tudtommal Junior menedzsmentjének nincs ehhez köze, és nem is tapasztaltam, hogy benne lennének bármilyen formában. Ami viszont Juniorral kapcsolatban nekem egy furcsa érzés volt, hogy a viselkedéséből kifolyólag nem tűnt úgy, mintha ő bajtársiasságot vállalt volna velünk.  A koncert után nem történt meg az a beszélgetés, hogy megpróbáljuk együtt kibogozni, miről is van szó. Elég hamar távozott a koncert után, de az nem azt jelenti, hogy ő benne lenne ebben. Felelősként nem állítanám ide” – mondta a rapper.

Arról is beszélt Beat, hogy ő vett fel előleget, amit közölt is a társaival.

-Nem tudom pontosan, hogy Junior vett-e fel előleget vagy sem. Nem közölte velünk. Én vettem fel előleget, elmondtam a Juniornak és a Fatimának is. Ez nem volt titok.

A sajtóban azt olvashatták az emberek, hogy 4 millió forintról volt szó fejenként, de ezt nem egyben kaptam, és nem is kaptam meg a teljes összeget. Nem volt 4 millió forint, valahol 3,5 millió körül kaphattam 

-mondta Beat, aki anyagilag teljesen padlóra került.

– Nem tudom, mi a megoldás, vagy lesz-e egyáltalán. Mondhatni én a karrierem csúcsán vagyok a koncert után, de ami az anyagi érzetemet illeti, ennél mélyebben még nem voltam.  Én mindent erre raktam fel, és ennek most nincs alapja… – mondta elkeseredetten.

MÉG TÖBB HÍR LL JUNIORRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Story Magazin

EZ IS ÉRDEKES!

Azahriah arénás koncertjére minden jegy elkelt! „Eközben G.w.M éppen egy falunapon lép majd fel” – heccelik a kommentelők a rappert

/p>