Hirdetés 

Császár Előd az édesapja halála után pár nappal osztotta meg az Instagram oldalán a hírt.

Beletelt néhány napba, mire újra kapok levegőt: apám meghalt. Ezeket a szavakat csak egyszer mondod ki az életedben, de pokolian fájnak

Hangmérnök volt, egy nagyszerű hangmérnök. Fiatal koromban leültetett egy keverőpultra, 5 éves koromban adott nekem egy EMS szintit. Közvetlenül előtte elvitt egy koncertre, ami megváltoztatta az életemet: ekkor döntöttem el, hogy egész életemben zenélni akarok”

 – írta le az emlékeit Császár, aki leírta azt is, hogy mennyire fontos pillanatokban vett részt édesapja nem csak a privát, de a szakmai életében is.

Az első igazi demófelvételeimet 16 éves koromban vette fel, és 18 éves koromban rávette egy rendező barátját, hogy készítse el az első klipet a zenekarom legelső albumához. Túlságosan kritikus volt a kezdetekkel kapcsolatban, de bár többnyire igaza volt, soha nem mondta, hogy ő a legnagyobb rajongóm” – idézte fel a múltat a zenész.

Négy nap telt el. Nem könnyű átvészelni ezt az időszakot, de nincs más választásom. Legalább ő már tudja a választ a nagy kérdésre, amelyre senki sem más az életnek ezen az oldalán. Köszönök mindent. Örökké szeretlek

– zárta sorait az énekes.

kiemelt kép: Indirekt

EZ IS ÉRDEKES!

Az ismertségre fog rámenni a ValMar énekesének kapcsolata? – videó

/p>