Hirdetés 

Az énekesnő vasárnap este a közösségi oldalán tett közzé egy videót, amelyben hosszú üzenetet fogalmazott meg az őt ok nélkül kritizálóknak.

Tóth Gabi a videóban elmondja, hogy nem is érti, mivel érdemli ki az ellenszenvet, hiszen ő csak édesanyaként éli a mindennapjait, hétköznapi emberként él, mint bárki más, teszi a dolgát és az elmúlt időszakban így is keveset hallatott magáról, azonban azt is érti, hogy a nevével mindent el lehet adni, így “ha nem megy valakinek a YouTube – videója, akkor említse meg Tóth Gabit”, vagy “ha megbüntet az ellenőr a buszon, az csakis Tóth Gabi hibája lehet” és így tovább…

Hónapok óta nem csinálok semmit (előtte sem tettem nagyon semmit, ami fuuha lenne). Anyaként vagyok jelen a hétköznapokban, mint általában, amit imádok. A szakmánkban ilyenkor csend van. Szeretem, mert a nagy tavaszi/nyári menet előtt ilyenkor tudok töltődni, alkotni.

Nem fogom abbahagyni a zenélést, nem fogok eltűnni, nem fogom feladni! Mert a zene az életem! Hiszek és szeretek! ezt senki nem fogja tudni elvenni tőlem. Tehetnek gúny tárgyává, illethetnek bélyegekkel, nem számít.A zenét fentről kapom, Istentől! Én pedig igyekszem méltó lenni halandóként.

Hibáztam és fogok is bizonyosan, esendő emberek vagyunk! De a hitemet és az erőmet nem tudják elvenni soha! Hanniért, a zenéért, az emberekért, akik nem vakok és átlátnak ezeken az idióta bélyegeken… köszönöm nekik”

‒ írta a sztoriban, amely ide kattintva érhető el.

(via Blikk)

MÉG TÖBB HÍR TÓTH GABIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Itt a nagy bejelentés: Csuti a TV2-n műsorvezetőként debütál! – videó

/p>