Hirdetés 

A január 7-i Fekete Vonat jubileumi koncert a Pap László Sportarénában az együttes tagjainak a közös nagy visszatérése lett volna.

Mint azt utólag megtudtuk, nem lett az… A kirobbant botrány, miszerint veszteséges volt a koncert nagyon rosszul érintette Mohamed Fatimát, aki kórházban volt, L.L. Juniort, akit a kommentelők azzal vádoltak meg, hogy lelépett a haszonnal, de talán a legnagyobb csapás a harmadik tagot, Beatet érte.

A Bors írta meg a döbbenetes valóságot, hogy a rapper az aréna rivaldafényéből, a csillogásból az egyik kőbányai munkásszállóra ment haza.

Egy munkásszállón lakom most. Ha tiszta az idő, akkor az emeleti ablakokból rálátni a Papp László Sportarénára… Milyen vicces ez. Vagy szomorú. Nem is tudom, mit érezzek.


A munkásszálló egy szobája (Fotó: Booking)

Lassan három hónapja vagyok itt. Otthon volt egy kis balhé, gondoltam a koncert előtt nem csinálom ki magam érzelmileg, mert akkor nem tudok rendesen koncentrálni – mondta a zenész a Bors megkeresésére, majd így folytatta: – 23 éve vagyunk házasok, néha elkerülhetetlen egy veszekedés – magyarázta. – Szóval október végén eljöttem otthonról, az önkormányzati bérleményünkből, ide. Nagy terveim voltak! Úgy számoltam, hogy a Fekete Vonat koncert után végre, két évtized után először, elmehettünk volna a feleségemmel kettesben nyaralni. Még sosem voltunk sehol. Nem külföldre gondolok, csak mondjuk Hajdúszoboszlóra, vagy valami ilyen helyre. Csak ketten. A nagy összeg vitt volna haza. Ezt a lehetőséget is elvették tőlem… 

 Eddig nem beszéltem róla, de pont a jelenlegi körülményeim miatt volt szükségem az előlegre. Napi 15 ezer forintba kerül a munkásszállás, erre 800 ezer forint ment el eddig. A családomat is igyekszem támogatni, a lányom – talán emlékeznek még rá, egy éve elszöktette a szerelme – szakított a férfival és hazajött. Hat hónapos terhesen. Tipikus… na mindegy

– teszi hozzá Beat, majd tovább beszél. – Szóval volt és van helye a pénznek. Én eddig szobafestőként dolgoztam, havi 150 ezer forintot kerestem. Jól jött az előleg. Abból azonban ma már nincs semmi. Most azt sem tudom, hogyan fogom a következő napokat kifizetni, és mit fogok enni. Nyilván, ha hazamennék ehetnék, de én ennél büszkébb ember vagyok. 

Büszke és éhes! Ez lettem én.

-mondta a zenész, aki arról is beszélt, hogy eddig csak Fatimát és L.L. Juniort ismerte a közönség, ő volt a színtelen és szagtalan harmadik tagja a Fekete Vonatnak.

Most végre eljutottam oda lelkileg, hogy leszek olyan erős és előre lépek a félhomályból. Mert mi volt eddig a Fekete Vonat? A Fatima, akinek nagyon jó a hangja, az L.L. Junior, aki elképesztő forma és a harmadik gyerek. A legcigányabb kinézetű harmadik. Akinek neve sincs…

-folytatta a zenész, aki úgy döntött, hogy megpróbál egyedül érvényesülni és új projektbe kezd, amit egyedül irányít és amivel nem fogja tudni senki átverni.

Beat (Fotó: Facebook)

kiemelt kép: Fekete Vonat saját

EZ IS ÉRDEKES!

Szabyest páros lábbal szállt bele G.w.M.-be: “Egy G.w.M.? Aki kéthetente ilyen rohadvány zenéket hoz ide?” – videó

/p>