Hirdetés 

Zámbó Krisztiánnál úgy tűnik eltörött a mécses.

Az énekes egy élő videóban jelentkezett be, amelyben helyre akart tenni nagyon fontos dolgokat. Első körben kifejtette, hogy nem érti, miért huszonév után jelentkeznek emberek, akik különböző sztorikkal állnak elő, ezzel édesapja nimbuszát lerombolva. Később név szerint is említett hírességeket, elsőként Pataky Attilát akinek “alvilági kapcsolait” emlegette, Galambos Lajcsit pedig egyszerűen “bűnözőként” jellemezte. Az énekes Pataky Attilával, valamint Galambos Lajcsival kapcsolatban azt mondta:

“Egy olyan embertől, aki UFO-kat lát és ugye, aki az egész szituációt elkezdte, az meg ugye most börtönben ül (egyébként nincs börtönben – szerk.) aki az áramot lopta, meg még nagyon sokmindenkit meglopott, az pedig a Lajcsi. Tehát ezek az emberek most, mikor az édesapám meghalt, tizenév után, utána előjönnek és ezekkel az óriási sztorikkal…”

– mondta dühösen az énekes, majd üzent Patakynak:

“Drága Pataky barátom! Én tudom, mivolt ott az a balhé, jó? És ezt a régi feleségeddel beszéld meg (…) hogy mi volt akkor a gond és ugye kicsit ott benne voltál a maffia körökben a “zacijaiddal” együtt…

-mondta Krisztián címezve Pataky Attilának az üzenetet. Megnevezte Delhusa Gjont, akit hazugnak nevezett. A lap egyénbként cikkünkkel egy időben hozta le, hogy Zámbó Krisztián azt írta egy kommentben, hogy nem Dalhusa Gjonnak tartozott Jimmy, hanem pont fordítva, a Nica se perimeno népszerű előadója tartozott Zámbó Jimmynek.


Zámbó Krisztián kitálalt Patakyról és Delhusáról, de említette Lajcsit és Srámeket is. (Fotó: Facebook)

Krisztián az állítása szerint felhívta Delhusát és végighallgatta az ő sztroriját, amibe végül élő videóban nem is akart belemenni, majd elmondta, hogy Jimmy ebben az időszakban két arénás koncerten volt túl, minden hétvégén koncertezett és az RTL Klubon is futott a műsora, így nem érti, miért kellett volna neki pénz. Aztán kitört belőle a Delhusáról alkotott tömör véleménye is:

“Én csak úgy hívom a Delhusát, hogy hazug… mert hazudik.”

Az élő videóban szóba került még Nyertes Zsuzsa, akinek a nevére nem emlékezett, de azt tudta róla, hogy bemondónő, vagy színésznő és szőke. Krisztián nem értette ebben az esetben sem, hogy miért kellett ezt ennyi idő után előhozni. Gyanítja, hogy Nyertes is el van tűnve és ezzel szeretett volna ismét a felszínre törni.

Szóba került ismét Peter Srámek is, akinél azt fájlalta, hogy a legnagyobb rajongónak vallja magát, miközben nem is az, de az édesapja dalaival megy színpadra. Nem értette, hogy miért tagadja le, hogy “Jimmy” akar lenni, mikor leutánozza Jimmyt.

Lapunknak Peter Srámek Zámbó Jimmyvel kapcsolatban korábban azt mondta:

“Sajnos mostanában több alkalommal is voltak olyan kommentek a család tagjaitól, hogy “ne felejtsem el, hogy nem én vagyok a Király”. Ezt nem tudom hova tenni. Igaz, hogy pár éve már megkaptam a családtól azt is, hogy “elfelejtettem honnan indultam”, de ez nem igaz. Mindig hálás leszek nekik, ahogy a közönségemet is imádom. Én mindig ugyanaz az egyszerű srác maradok, aki félve megérkezett Magyarországra és csak az álmait akarta megvalósítani. Hála Istennek és a közönségemnek ez sikerült, de továbbra is csak azt tudom mondani, hogy nem voltam, nem vagyok és nem is szeretnék Zámbó Jimmy lenni. A sorozatban vállalt szerepem is a Király iránti tiszteletem jele, nem pedig az, amit a rossz hangok itt-ott suttognak, hogy én a helyébe szeretnék lépni, mert ez nem igaz”

Zámbó Krisztián a videóban beszélt a régi nagy barátairól is édesapjának, akik most kerültek elő és említette Fásy Ádámot is, akivel kapcsolatban fájlalja, hogy nem védi meg édesapját. Végül Krisztián arra kérte a követőit, hogy hallgassák Jimmy dalait és szeressék az édesapját továbbra is.

MÉG TÖBB HÍR ZÁMBÓ KRISZTIÁNRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: YouTube

EZ IS ÉRDEKES!

Szabyest páros lábbal szállt bele G.w.M.-be: “Egy G.w.M.? Aki kéthetente ilyen rohadvány zenéket hoz ide?” – videó

/p>