Hirdetés 

VV Anett tavalyi évét beárnyékolja a balul elsült és nagy botrányt kavart siklósi sámánszeánsz.

A híresség mindennek ellenére ismét talpra állt, gyorsabban gyógyul, mint arra számítani lehetett és bizony komoly tervei vannak az idei évben. Elsőként nagy vágya, hogy rátaláljon a szerelem és ezért minden tőle telhetőt meg is tesz.

Az Indexnek elárulta, hogy egy ideje regisztrált a Tinderre, viszont egyelőre senkivel sem jutott el egy találkozóig. Hozzátette, hogy ez azért is lehet, mert még nem feltétlenül érzi magát nyitottnak az ismerkedésre. Amire viszont igazán vágyik az az anyaság. – Gyerekkorom óta arra vágytam, hogy gyerekem és férjem legyen, és nem tudom, hol baltáztam el így az életemet, hogy még mindig egyedül vagyok.

Persze bármi lehetséges, de a gyerekvállaláshoz már nagyon a »végstádiumban« vagyok.

Számomra nagyon fontos a házasság, és olyan valakivel szeretném összekötni az életemet, akivel aztán együtt öregszünk meg, ugyanis egész életemben a nagyszüleim kapcsolata volt a példa előttem, akik 50 évig voltak házasok – mondta a portálnak VV Anett, aki minden nehézség és a rohanó idő ellenére is pozitívan gondolkodik.

Nem mondtam le az anyaságról, és nehéz lesz elfogadnom, ha mégsem jön össze, de nem mindenáron ragaszkodom hozzá, ugyanis számomra elengedhetetlen, hogy családban neveljem fel a gyerekemet.

MÉG TÖBB HÍR VV ANETTRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Szabyest páros lábbal szállt bele G.w.M.-be: „Egy G.w.M.? Aki kéthetente ilyen rohadvány zenéket hoz ide?” – videó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading