Hirdetés 

Peter Srámek az RTL+-on ma befejeződő “A Király” című sikersorozat elindulása óta kapja a hideget-meleget.

Termésetesen nem a rajongóktól, hanem a család egyes tagjaitól. A Zámbó család sérelmezi, hogy Srámek elfelejtette honnan indult, erről lapunknak a fiatal énekes korábban ezt nyilatkozta:

– Sajnos mostanában több alkalommal is voltak olyan kommentek a család tagjaitól, hogy “ne felejtsem el, hogy nem én vagyok a Király”. Ezt nem tudom hova tenni. Igaz, hogy pár éve már megkaptam a családtól azt is, hogy “elfelejtettem honnan indultam”, de ez nem igaz. Mindig hálás leszek nekik, ahogy a közönségemet is imádom. Én mindig ugyanaz az egyszerű srác maradok, aki félve megérkezett Magyarországra és csak az álmait akarta megvalósítani. Hála Istennek és a közönségemnek ez sikerült, de továbbra is csak azt tudom mondani, hogy nem voltam, nem vagyok és nem is szeretnék Zámbó Jimmy lenni. A sorozatban vállalt szerepem is a Király iránti tiszteletem jele, nem pedig az, amit a rossz hangok itt-ott suttognak, hogy én a helyébe szeretnék lépni, mert ez nem igaz – mondta lapunknak az ifjú sztár.


Zámbó Krisztián addig volt vele jóban, amíg nem lett sikeres (Fotó: Life TV)

Kedden Zámbó Krisztián ismét említést tett róla élő videójában, amelynek utóhatásaira rákérdezett a Reggeli két műsorvezetője, Szabó Zsófi és Járai Máté.

Az a véleményük, hogy én elfelejtettem, hogy honnan jöttem

– mondta el az RTL kamerái előtt is Peter.

Az énekes szerint a család azt hiheti, hogy ő Jimmy helyébe akar lépni, de ez nincs így. Szerinte Jimmyből csak egy van, volt és ő Srámek Peter. Ettől még Jimmy-dalokat énekelni fog, mert a közönsége elvárja tőle.

Nem tehetek róla, hogy bennem valamilyen szinten hallják Zámbó Jimmyt

– mondta.

Elmondta azt is, hogy a rajongása nem a külvilágnak szól, hanem a mai napig szeretett Jimmynek, aki iránt végtelen tiszteletet érez és ámbár a család szerint ő Jimmy nélkül nem lenne sehol, ő mégis azt gondolja, hogy a tehetségét istentől kapta, és azzal, hogy azt használja, nem bánt senkit. Éppen ezért sem érti az állandó bántást, amit kap, különösen Krisztiántól. Peter azt sem tagadja, hogy a Zámbó család fedezte fel őt és a mai napig nagyon hálás nekik ezért.

Peter a legmélyebb tisztelettel tekint a családra és Zámbó Jimmyre (Fotó: Life TV)

A családról mindig szeretettel és tisztelettel beszélt, mindenkivel jó viszonyt ápolt. Ezért nem érti miért támadják őt. Zámbó Krisztián haragszik rá, Srámek szerint a jó viszonyuk addig tartott, amíg nem volt ennyire sikeres.

A beszélgetésben az is szóba került, hogy Jimmy autójának Srámek a tizedik tulajdonosa, Zámbó Krisztián mégis úgy tekint a járműre, mintha az ő öröksége lenne. Két napja belementek, de Peter Srámek megnyugtatta a műsorvezetőket: az autó javítható és neki sem lett baja. A támadásokkal nem foglalkozik, a Zámbó családnak minden jót kíván.

MÉG TÖBB HÍR PETER SRÁMEKRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Zámbó Krisztián kitálalt: Pataky alvilági kapcsolatait említette és Delhusát hazugnak nevezte – videó

/p>