Hirdetés 

A napokban lapunk írta meg elsőként, hogy a fiatal popsztár, Szabyest kemény kritikát fogalmazott meg az egyik talksow ajánlójában.

A kritika célpontja pedig Kulcsár Edina vőlegénye, G.w.M. volt, akiről a Zenebutik “Kedvenceink kedvencei” című vasárnapi adásának ajánlójában a zenei szakma rejtelmeit boncolgatta:

A videós ajánló szerint műsor egy részében a magyar zeneipar helyzetéről és a zenei szakmáról kezdenek beszélgetni Galát Norbert műsorvezetővel, amikor Szabyest boncolgatni kezdni, hogy mi is, ki is az a szakma.

“Attól függ mit nevezünk szakmának. Egy G.w.M.? Aki kéthetente ilyen rohadvány zenéket hoz ide?”

kezdte a sztár, majd Varga Márkkal kapcsolatban azt is elmondta, mit gondol:

“Pizza King type-os” rapper és ez szerintem egy nagy bélyege a magyar zenei fogyasztásnak, hogy a sz*rra van igény…”

Erről itt olvashatsz bővebben:

Szabyest páros lábbal szállt bele G.w.M.-be: “Egy G.w.M.? Aki kéthetente ilyen rohadvány zenéket hoz ide?” – videó

A fiatal sztár mondataira először sem Kulcsár Edina, sem pedig a rapcsászár nem kívántak reagálni, de aztán megérkezett az ütős válasz G.w.M. Instagram sztorijában.

„Egyszerűen röhejes, hogy már egy saját vonatom is van, amire olyan sokan szeretnének felszállni… mert, aki G.w.M-et bármilyen formában a szájára veszi az 1-2 napos hírnévnek örvendhet”

– fejtegette Szabyest indítékát a rapper.De azért innen is köszönöm ennek a nagyon aranyos Crazy Frog-formának, hogy a szakma szóról én jutottam először eszébe.

A véleménye természetesen nem mérvadó számomra, mert soha nem hallottam még róla, de most, hogy utánanéztem… az eddigi karrierjét nézve nem igazán brillírozott Isten segítse az útját, hogy ötvenéves kora elejére elérje az én jelenlegi szóló megtekintéseim (380 000 000+) legalább 20%-át vagy 9 arany és 19 platinalemezt. Ha megvan a 20%, akkor szívesen leülök vele a szakmáról beszélgetni

– jelentette ki G.w.M.


Szabyest persze nem várt egy napot a válasszal, röpke pár órával később az alábbiakat írta ki a közösségi oldalának sztorijába nyilvános üzenetként:

Primitívségedben meg sem értetted az üzenetet, csupán arra flexelsz, hogy te népszerűnek tartod magad és mennyi mindent elértél na és bedobsz egy pénzzel pózolós képet…😂 mit kompenzálsz ezzel?? – kezdte a fiatal énekes, majd említést tett G.w.M. egyik helytelenül írt tetoválásáról is.

Nem kívánok utazni lízingelt gwm vonaton, de hát soha ne MOND, hogy soha (nem tudom, hogy írják helyesen, hálistennek te sem, így leírtam a felkerült tetkód szerint, helytelenül).  

-emlékeztette a rapcsászárt a helyesírás szabályaira Szabyest, majd részletezte, hogy a szakma és G.w.M. szerinte miért nem egyeztethető össze, illetve leírta, hogy a rapper népszerűségét nem kérdőjelezte meg.

Gwm jut eszembe a szakma szóról, negatív értelemben: egy erősen elkerülendő tartalmi igénytelenség, pusztítóan alpári erőltetett stílussal, trágárkodásssal egybekötve. Senki nem vitatta a népszerűséged, a véleményem az volt, hogy egy ótvaros retek, amit te zenének nevezve publikálsz, pl az Edinával készült sikerprodukció. Mi is csináltunk ugyanilyet, csak poénból 8. osztályban.

-folytatta az énekes, majd továbbment, vásárolt YouTube nézettségeket emlegetve.


Hirdetés 

Nekem valóban csak 70 millió körül van a két csatornám megtekintése, de legalább nem indiai és kínai klikkfarmokból adódik sok-sok millió habi megtekintés. Gratulálok az új megjelenő dalodhoz is (mert bizonyára vágyod az elismerést, amit nem kapsz meg a fogalmazásod alapján – amit sztem az Edina írt meg helyetted, kivételesen kevesebb hibával).

Szabyest a saját sikereinek útját is említette a posztban: leírta, hogy párezer forintokat félretéve építette a saját karrierjét ellentétben Varga Márkkal, akit Curtis emelt ki az ismeretlenségből.

Gyerekként statisztálásból és tapsolásért kapott 3000 forintokból építettem saját magamnak a váramat, nem felkaroltak és promóztak népszerű előadók, ellentétben veled, akinek Curtis akkori sikerei okán került a közönség látóterébe, nem a saját maga tehetsége vagy kitartó munkájának útján (pl. Azahriah).

Szabyest égül a Pizza King jótékonysági megmozduláaira is reagált.

“A PK segítségnyújtása lenyűgöző, viszont te mennyit adtál a családoknak abból, ami neked van? Átadni egy pizzát, amit a PK lesütött és odavitt, vigyorogni promóció céljából nem ugyanaz, mint a sajátodból adni.

Közszereplőként kötelességemnek tartom, hogy ilyenekben részt vegyünk, anélkül, hogy azzal hakniznánk, h mi milyen jó emberek vagyunk, mert segítünk.  

Gáspár Laci is kapott…

Ja és jó, hogy Gáspár Lacit említed, tökéletes PizzaKing páros vagytok, egy ideális világban az embernek fellépési lehetőséget nem kellene kapnia, nemhogy zsűrizni és más életéről dönteni egy tehetségkutatóban, miután egy világhírű dalt MENTOR létére képtelen helyesen előadni. Magától kellett volna lemondania a lehetőségről, de az arcoskodás ment helyette. Ez maga a „pizzakingtype”. Puszi, Crazy Frog❤️

-zárta sorait az énekes.

Szabyest a válaszában sem kímélte G.w.M.-et (Fotó: Strong Record)
MÉG TÖBB HÍR SZABYESTRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! A magyar popsztár megmutatta formás hátsóját – fotó

/p>