Hirdetés 

A TV2 Mokkájának vendége volt Rubint Réka , aki elmesélte, hogy nehéz hónapokon van túl. Azt is elmondta, hogy mi segítette át a nehézségeken.

A tavalyi évben teméredek nehézséggel és akadállyal kellett megküzdenie, hiszen elvesztette édesapját és mindezek után pedig férje Norbi sztrókot kapott, meg is kellett operálni. Ezek a tragédiák súlyos sebeket ejtett rajta és családján.

Nemsokkal később jött a lehetőség, hogy a Dancing with the Stars műsorában szerepelhessen, ez egy feltöltődési lehetőséggel ért fel, azonban korai kiesése ismét padlóra küldte a fitneszladyt. A nehézségek közepette azonban mindig erőt adott neki a család, emellett pedig légzésterápiát is alkalmazott, hogy könnyítsen a lelki terheken.

Az idei év elején pedig egy különleges újjászületés-táborba is ellátogatott, ahol a résztvevők egymás után álltak egy medencében, majd a lábukkal egy alagutat alakítottak ki, így mindenkinek lehetősége volt megélni az újjászületést, a szülőcsatornán való végighaladás élményét.

A részletekről ebben a videóban mesélt:

MÉG TÖBB HÍR RUBINT RÉKÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Nem csitul a botrány! Szabyest ütős választ küldött G.w.M.-nek: “Nem kívánok utazni lízingelt gwm vonaton, de hát soha ne MOND, hogy soha…”

 

/p>