Hirdetés 

Molnár Anikó tizenegyedik éve dolgozik sminktetováló szalonjában.

A munkája a hobbyja is egyben, erről így beszélt az egykori Nagy Ő:

„Nem könnyű ma a nagyvilágban kialakult helyzet és az energiaárak miatt. Szerencsére a jó Isten mellettem volt és tudok bérelni egy kis helyiséget, 100%-ban a munkámmal tudok foglalkozni és örömmel fogadom a vendégeimet, hiszen ez a munka nekem lelki-feltöltődés is.”

Anikó üzlete jól működik, köszönhetően a nagyon jó ár-érték aránynak, hiszen precíz, magas színvonalú szolgáltatást nyújt olcsóbban az átlagnál.

Nagyon sokan támadnak engem már 10 éve, hogy miért dolgozom ilyen olcsón, meg hogy ez nekem hogy éri meg. Az anyagár mellett mindenki annyi munkadíjat tesz rá, amennyit ő gondol. Én kevesebbet teszek, pontosan azért, hogy annak az osztálynak is elérhető legyen ez a szolgáltatás, amely egyébként nem engedhetné meg magának. Hallottam olyan pletykákat, hogy rossz minőségű festékkel, gagyi géppel dolgozom, stb. Én ezzel nem foglalkoztam, mert nekem sokkal fontosabb a vendégeimnek a hálája és a szeretete, hogy elérik ezt a szolgáltatást” – mesélte a celeb a Borsnak.

És hogy mitől néz ki úgy a híresség, mint 10 éve? A titok az étkezésében és az életmódjában rejlik: Anikó ugyanis egy nagyon speciális diétát folytat és olyan nem mindennapi zöldségeket fogyaszt rendszeresen, mint az articsóka, a cikória vagy az ázsiai gymnema.

MÉG TÖBB HÍR MOLNÁR ANIKÓRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Blikk

EZ IS ÉRDEKES!

A régebben nőtársait “lerusnyázó” műsorvezető most plasztikai beavatkozásairól vallott – videó

/p>