Hirdetés 

Tóth Gabi és Krausz Gábor meghozták a közös döntésüket.

Régi vágya az énekesnőnek, hogy Budapestről vidékre költözhessen, ennek érdekében pedig most konkrét lépéseket is tettek Krausz Gáborral.

Még óvatosan merek csak fogalmazni, és konkrétumokat még félek elárulni, de tudjátok, hogy régi vágyam, hogy a Dunakanyarba költözhessünk.

Úgy néz ki, hogy eggyel közelebb kerültünk ennek az álomnak a megvalósításához… Életem legnagyobb ajándéka lenne egy vidéki otthonban kelni reggel (akár kakaskukorékolásra) és oda hazatérni este – írta bolgbejegyzésében Tóth Gabi, aki annyira elszánt, hogy Hannarózának óvodát is választott az új lakóhelyén.

“Megmagyarázhatatlan erő húz vissza a vidéki lét felé, és lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet…Ezt most nagyon szeretném, úgyhogy drukkoljatok, hogy jövőre már így ünnepelhessem a születésnapomat.Annyira akarom és annyira hiszek abban, hogy megvalósul, hogy Hannit már abban a városkában írattam óvodába” 

-írta a család.hu blogbejegyzésében az énekesnő.


Régi álmuk válhat valóra (Fotó: Blikk)
MÉG TÖBB HÍR TÓTH GABIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Voksán Virág kiosztotta a műsorba betelefonáló Erzsi nénit – videó

/p>